VALBORGSMÄSSOAFTON.

Nu är det kortege och valborgsmässoafton :) helt underbart förutom att jag har gått och blivit sjuk nu igen. vaknade i morse med halsfluss och feber, det kan ju inte bli värre.  Ska till läkaren sen innan jag ska iväg på förfest hehe låter fruktansvärt men sant. ha en skit rolig kväll de ska iallafall jag ha nu när vi ska släpa vårat första kortege bidrag förbi borås vackra gator.








HEJ KORTEGE!



Nu är det kortege och vi har kul :) hörs sen. xoxo /N

KORTEGE 09

Det är kortege, det är därför jag inte sitter vid datorn. Istället springer vi runt från fest till fest med våra röda byxor och dricker öl :) vi hörs när der har börjat lugna sig.'
 

KOOOORTEGE!

imorgon börjar den efterlängtaed kortegen vilket jag tror de flesta kommer njuta av :) .. har iofs sjuuukt mycket att gör ai skolan 8 slut prov i maj och 2 i april typ. det suger, det lär ju itne bli så mycket plugg denna veckan vi får se ska göra mitt bästa för att hålla böckerna rena och aktiva. vi hörs imorgon om mer kortege :) kanske till och med någon bild!, BYGGE, MÅLERI & KRÖK! kan ju inte bli bättre. min helg kommer bli bra din med hoppas jag ^^






USA PRESENTS!

Mamma och syster har spenderat några dagars shoppande i New york och då fick jag också
lite presenter. se nedan :)



Lite små prylar; Lila hårband, Läskigt goda och onyttiga tuggumin :), hubbabubba godis ( eu )
hehe, körsbärsläppar (godis), glasögon, nykelknipa - marc jacobs.



Parfym och 2 nya läppglans ( som man kan äta ) hehe, ( till min samling) från victoria secret.



Abercrombie and fitch  shorts rosa :D har blå men dessa gillar jag mer!


I LOVE NY  T. rosa, svart, vit :) härligt nu har man många.


Chocolate frosting! ;D mums fett!





SOL







Härligt med vårflamman 09 en solig dag på viskan med lite classmates!







wanna be enchanting?


Sonia Rykiel









Sonia Rykiels creations makes you smile!



SYND!

Det är synd om svaga människor.

-Grillkväll med några i klassen <-- trevligt!
xoxo

MUFFINS&PROJEKTREDOVISNING!

är helt slut efter dagen. Övat på projektredovisningen hela dagen i skolan som vi ska hålla imorong framför typ 100 pers ( urk ) sedan har även jag linnéa anni och jennifer bakar drygt 100 muffins till redovisningen med. gaah! Duscha och kolla på film nu. xoxo

SOME SNEAK PEEKS FROM PÅSKHELGEN!


Det började på morgonen, med påsk brunch och påskäggs "jackt"  :)  spännande!

Sedan blev det lite öl i solen tidigare på kvällen vid vattentornet med Rebecca, Emma, Joy,
Elin, Martin & Marco tror jag han hette ^^ hehe. Jätte nice måste jag säga.

Sen var det grillfest med Elin & Johanna hos Adde. Mycket trevligt det med!

Grillfest elin+Johanna!

Sen bar det av till John med Sami, Jenny & syster. PERFA!

Hanna var där, med lisa och klara  ^^ trevligt att träffas.

Och dagen efter var man mest äklig ;) Men kul hade vi! GLAD PÅSK FAN!
obs! --> (finns mer bilder på facebook)
xoxo/N

^^

Det känns som det enda jag skriver är att jag är trött men det beror la på skolan och sådär. Mina fötter värker för tillfället efter en runda med dåliga skor i göteborg. Jag klagar :) tänkte bara säga att jag kom hem sent ( 21.00 ) idag och kollade dubbel avsnitt med DHW (desperate house wifes) och inte huniit/orkat blogga. Kommer förhoppningsvis bilder ifrån påskhelgen imorgon ;D lovar *nästan* . aaeeh, fan sängen nu kommer jag!
xoxo

Summer delight

Nu är det varmt, skönt, härligt, underbart! och det är alldeles perfekt.
Påsken gick fort förbi men den var bra, veckan gick la mest till massa latande och inte mycket mer men helgen eller ah sen torsdagstyp flöt de på bra :) haft mycket roligt. Ett tecken på att våren har gått fort och det typ är sommar nu är ju till exempel att mitt hår inte är mörkbrunt längre utan har blekts otroligt mycket ( grått typ) haha så det måste man åtgärda.

Fick precis reda på vad jag ska göra i sommar utöver alla festivaler och liknande. Vi ( familjen) ska förmodligen hyra ett hus i Båstad Torekov och njuta av b.la tennis veckan ;) maha! men även solen och en härlig plats så det känns bra. vill inte åka utomlands i år kanske till hösten i sånnafall ^^ någon som hänger med?

Skola imorgon, dags att avrunda.
xoxo

trött

är svin trött efter gårdagens rabalder. Måste ta de lungt hela dagen, grilla lite sen. lägger upp bilder från igår sedan :)
xoxo

Disney Channel

Jag är svin trött, hade kul igår. kollat på disney channel sen 9 imorse ^^ ska fira tvillingarna eriksson ikväll. skriver mer sen. xoxo /N

YOU JUST GOT TO LOVE WEEKDAY!

Var i Göteborg idag med elon, mycket trevligt. Vi var på jack efter bal skor till elon som hon tillslut hittade på h&m as nice. Först blev jag helt paralyserad av Monki = me love, vill ju ha allt vilket inte är de lättaste att genomföra då pengarna för månaden har lidit mot sitt slut en längre tid heh. Sedan gick vi in till Weekday tvärs över gatan vilket inte var sämre de, hittade massa saker jag ville ha och tillslut upptäckte vi att det var galen rea ;D perfekt. allt kostar 30, 50 eller 100 kr. och då är de verkligen ALLLLLT! så jag köpte en jacka och en oversice t-shirt för endast 150 kr som egentligen skulle kostat ca 1200 kr. hur nöjd som helst! lägger upp bilder senare.
xoxo/N


MYS!

Jag känner en som är sjukt söt! gissa vem-
xoxo/N

SWOSH!

är sjukt trött asså, gick upp vis 8.00 idag för att jobba till 14.00 drygt. sov en stund nyss med det hjälpte verkligen inte. Nu ska jag och bror ut och gå nån timme, så skriver sen! xoxo

Lyckad helg!

Hade otroligt roligt igår, Charlott ( halvsyster) har varit här i helgen så vi var på lite fest hos John vilket var himla trevligt :) ..
Idag har det mest blivit ligga i soffan och ta de lungt kolla lite disney channel och fika på viskan ^^ skriver mer sedan när något intressant händer.
xoxo/N

"Smocken"

Var nere i stan tidigare idag för att njuta lite av vår solen. Idag är det Elfsborgs match och de skall spela mot Hammarby vilka inte är dem mest fredligaste människorna när de kommer till fotboll. Dagens event: En kille som troligtvis hejar på elfsborg ( rätt packad ) går fram till två st hammarbyare som är påväg ut ifrån Grand hotel och frågar fall dem bor här ( i borås alltså) sedan stod de och talade ett tag och heölt plötsligt smälde en av hammarbyarna till killen (  troligtvis boråsaren ) hårt som fan på käften. Han ramlade baklänges och blev almänt arg. Hammarbyarna gick iväg medans han låg på marken och dum som han är reser han sig upp och börjar springa efter dem igen men när har ser dem komma emot honom igen börjar han springa iväg, killarna slänger av sig jackorna. jag trode de skulle döda honom eller nåt med tanke på att han var så alkohol påvårkad men sen sprang han typ för livet så de sket i det och gick sin egen väg. Inte nog med detta men i fönstrerna på hösta våningen på grand satt en massa hammarbyare och ropade på honom att han skulle skynda sig att springa d'r ifr¨n så hans temprament sjönk la inte direkt.  ( obs. den troligtvis boråsaren var drygt 35 ) haha. hörs sen ADJÖ!

xoxo /N

3 april!

GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN BÄSTIS! KAKKA (L)

in this pic: elon!


xoxo /N


3 april!






Leopard cardigan - utförsäljning
Svart klänning - åhlens
Halsband - Chanel
Halsduk - Soul
Skor - Din sko
Jeans shorts - Från paris

i promise you, a superhero is what you want to be!


D skulle sälja västen på blocket och så va rju självklart jag sen som fick bära den.
N is on the pic. xoxo

Gårdagens!




Stentvättade leggins - Ginatricot
Svart t-shirt - Monki
Kängor - Din sko
Kavaj - nån utförsäljning
Halsduk - Soul
nitbälte - jätte gammalt.


xoxo


nyttigt och besvärligt.

Känner mig nyttig. Inte bara kost och sådant men allt annat också :)
Fint väder gör dig lycklig och jag känner mgi helt bubblig inuti. feels good!
Mitt ända besvär är att jag är för lat för att lägga in mina bilder på datorn från kameran. Vilket egentligen inte är ett dugg jobbigt. Måste börja ladda upp mina dagens igen :) hörs senare ikväll! Soliga kramar

xoxo

RSS 2.0