Färgar håret, dricker champagne

Nu sitte rjag och väntar på att färgen ska fästa sig i håret med ett glas champagne (Det är ju trots allt nyårsafton). Klädvalet kommer upp om en stund! xox

BÄSTA JULKLAPPEN: PRIMEBOOTS


A MERRY MERRY CHRISTMAS

Kära ni, idag är det julafton och jag tror de flesta av er känner pirret inuti trots att man kanske inte är så ung längre. Imorgon ska jag se till att visa det bästa av min jul och alla klappar! Sov gott, hoppas eran dag blir fantastisk.
xox (miss him)


I DID IT!

Klarade teorin :D:D:D (Första försöket), Nu är det bara körningen kvar! Vilken befrielse.
Tråkigt inlägg men ville bara berätta för er! Ciao

CHRISTMAS


WEEKDAY

Det pirrar i hela kroppen när jag tittar igenom weekdays hemsida, åååh! Vill ha allt.


HELGEN

Kvällen igår som bara skulle vara ett grattis till Hanna blev utgång och det var riktigt roligt! - Hel nöjd!
Ikväll ska vi fira Sarah på hennes 25års dag, på Vimmel! ska bli riktigt kul, Grattis!
xox

D

Imorgon har jag matte prov så kvällen är fylld med plugg även om jag tjuvkollar på tv lite mer än jag borde kanske.

TACK-FEST


MÅSTE HA NU!

Jag vet att jag är efter, men har velat ha dem i tusen år nu! Förstår inte varför jag inte köpt dem än. Julklapp till sig själv kanske!? Scorett 1199kr


SOVMORGON!

Fick en kort sovmorgon men nu sticker jag iväg till skolan, hörs sen! Ciao.

SLÄKT

Haft en helt underbar kväll/natt/morgon. Ville bara säga det, nu drar jag iväg på lite kalas/middag/jul hos morfar! Have a nice sunday. xox

TATTO.

Jag tatuerade mig i fredags kväll. Vad tycks?

JOHNOSSI

Redan nu ska jag börja duscha och göra mig iordning för en dunder kväll på XOY här i Borås. Ikväll kommer nämligen Johnossi dit och ska spela. Kommer bli riktigt Fett!!
Hörs sen! Ciao

.

Haft en riktigt bra kväll på skolan! Leken blev lyckad trots lite vandalisering och jag fick till och med diplom av någon härlig/konstig anledning.
.
Trots denna otroligt bra kväll fick den mig att tänka på att man måste ta vara på det bästa och viktigaste här i livet men vad gör man då men dem man egentligen trivs med fast att dem inte tycker om en tillbaka?.. Det är kanske bättre att bara lämna den personen bakom sig trots att det är otroligt jobbigt. Helt enkelt att gå vidare!
Två bilder från ikväll (iphone):

HÄRLIGT

Halkan gick bra, dock inte så kul som jag hade förväntat mig! -Skönt att få köra bil ensam.
Min körskolelärare är övertygad om att jag är redo nu så idag bokade jag uppkörning, det känns otroligt bra och jag hoppas innerligt att jag kommer klara båda delarna på första försöket. Berättar man datumet för vänner? Känns jobbigt när alla vet ifall att man skulle misslyckas. Vad tycker ni.
.
Ikväll ska jag till skolan då det är Lussespex, massa lekar m.m. Ska bli riktigt kul! Kommer dock behöva fota och hålla i en lek men det är ju nice det med. Ses kanske där, Ciao!

HALKA + GÖTEBORG

Nu sticker jag iväg till Göteborg för att halka runt lite med körskolan, ska bli kul men är ändå lite nervös. Hoppas ni får en bra dag! Hörs sen, ciao!

öronsmycke

Att slippa ta hål i örat känns helt perfekt, en sån här vill jag ha!
xox

SNYGG


KJOLEN

MÅSTE HA KJOLEN! - Vad tycker ni?
xox

Chloé

Efter en långskoldag kom jag hem och somnade bums så nu sitter jag här när det är läggdags och är klarvaken.
Tänk om alla vore lite mer som Chloé!

KÄNNER MIG REDO!

Känner mig verkligen redo för att ta mitt körkort nu, känns som om det är min tur nu på något sätt. Nu har jag struntat i skolan och pluggat teori hela dagen. Fick Fas C, F & R gjort idag på internet! Härligt.
När jag kollar på mitt schema ser det ut som en ganska förvirrad vecka då det händer väldigt mycket olika grejer, speciellt när jag inte har varit i skolan på en hel vecka. Men det blir bland annat lite prov, Halkkörning, körlektioner och lussespex (ser verkligen fram emot). Det gäller att jobba hårt så kommer man in i det igen!
xox

SICK AGAIN

Idag vaknade jag upp i chock!! Jag hade missat väckarklockan, klockan var 15 minuter in på min körlektion och åh ångest vad pinsamt. Jaja, sånt är livet, längesen jag försov mig sist faktiskt. Jag väljer att stanna hemma idag tror jag, mår inte speciellt bra - feber frossa igen. Vill bara att det ska gå över då måste jag nog vila. Trots allt körlektion 11.40 igen så kanske går på sista lektionen ändå.
Sjukt tråkigt inlägg jag vet, men det var en liten uppdate. Nu nya julkalendern, vad tycker ni om den? :) lika bra som förr?



BLOGGFEST

Tja, Nu drar jag iväg på kvällens bloggfest anordnad av mig m.fl. Ska bli riktigt kul! Idag ska äntligen vinnaren koras. Dock upp tidigt för körlektion men det tänker vi inte på ikväll!
Har på mig min nya supersnygga klänning från H&M och svarta jeans med en kuvertväska från Chloé. Have a nice night!
ciao!

TEORI

Hemma och sjuk idag med, så det blri mycket teori 2 av 4 prov klara :) härligt! Imorgon trotsar jag mina bakterier och har både körlektion och skola. Känns bra att få komma ut lite. Var på Svea innan för att köpa två gosiga tröjor, vet dock inte om det blir julklapp ännu! Visar sen, så håll utkik.  Glöm nu inte att besöka FashionOUTLETTEn för första gången detta året!
xox

RSS 2.0