STRÅLANDE SOL OCH TENNIS

Efter skolan idag var det strålande sol och varmt då bestämde vi oss för att leta upp campus tennisbanor, tur som vi hade låg dem på taket så fick färg på köpet! Härlig eftermiddag, inser nu hur mycket jag faktiskt saknar tennisen..
Nick ville spela lite, observera att han har brutit benet - där av ställningen! HAHA

NYTT


VÄDRET!

Här är vädret strålande bra, halv 8 på morgonen var det varmt att ha t-shirt. Detta är bara början..


SÖNDAG

Igår var det Söndag och nästan 30 grader ute så det blev pool-häng och lunch i solen innan böckerna skrek åt mig.
Kroppen!!

LÖRDAG

Lördag spenderade jag med Linnéa runt om i stan där vi fick ärenden gjorda och åt supergod grill lunch!
Titta noga på sista bilden, Linnea vaknade med en smiley på armen (inte färg eller liknande) Vi undrar fortfarande hur den hamnade där..

MAMMA

Du är bäst!

CIAO BELLA

Hejdå-middagen för Frida vart väldigt trevlig, här är lite bilder.

Idag var jag hemma från skolan, det sjuka är anledningen, myggbett!!! På höger ben under knät har nämligen alla myggor valt att sticka mig.. Eftersom hälen är täckt går jag koko och måste ha flippflopp i stortsätt. Akta er för SHs monstermyggor. Jag gick alltså inte i skolan idag eftersom jag under hela natten sammanlagt sov i högst 2 timmar.

Men man skall inte vara bitter,, nu är det äntligen helg igen. Jag ska ta en sväng förbi Deli och få 45 till tecken att fastna i huvudet samt käka lite försenad lunch. Ikväll blir det nog houseparty ännu en gång, ska se till att sova mer innan!

SOM NI KANSKE MÄRKT...

... så var det en riktig awsome kväll, dagen efter städade vi och tog det vääääääldigt lugnt!
Nu ska jag iväg på middag för att säga adjö till Frida som lämnar oss för Sverige imorgon, tar med kameran!
Ciao

REDCARPET-FESTEN MED STORT R!

Som jag nämnde tidigare slog Clara och Ingrid ihop sina födelsedagar och vi vart runt 40 personer som firade deras steg ut ur tonåren. Jag låter bilderna tala för sig själv eftersom jag har ungefär 600!

GRATTIS CLARA

Bättre sent än aldrig - I torsdags, dagen innan Claras födelsedag, överraskade vi henne med ballonger och ögonbindel för att åka ner till xitiandi(?) för att äta mat tillsammans alla tjejer. När alla vart mätta drog vi oss vidare mot helens för att möta killarna, detta skulle dock vara en överraskning med Ingrid vart lite för djupt inne i sitt smsande för att höra planerna, haha! No harm made, vid tolvslaget blev det tequila shots och födelsedagssång från oss och resten utav alla studenter som befann sig på Helens. Lyckad kväll, jag och Clara stannade enda in på småtimmarna och var lagom trötta dagen efter. Grattis igen!
Alla dessa bilder är lånade utav #Anni


FÖRBEREDELSER

I helgen fyllde Clara år och då passade både hon och Ingrid på att fira sina födelsedagar ihop. Vi förberedde lägenheten dem lånat av Linnea och Jennifer genom att städa, fixa mat, möblera om och pynta. Bilder från festen kommer sen!


Nu är det inte långt kvar!!!


NYTT

Nyinköpt, en välbehövlig plånbok och en t-shirt från våran studentkrog Heléns!


NYA SPIKES!

Köpte nya skor idag.


PICKNICK

I Söndags efter att ha plockat upp min skinnjacka på symarknaden (en söm hade släppt) så vart det picknick i Century park på Pudong med massa fudan folk. Tryckte i mig en god sallad med mango och kyckling. Efter bara någon timme i den stekande solen (vi har minst 30grader här nu..) så blev det till att bege sig hemåt för att plugga. Måste starta denna sista terminen på bästa möjliga sätt, ska ligga ett steg före hela tiden!!

Förövrigt så vill jag bara hem nu.

FÖRBEREDELSER


20ÅRSFEST Á LA 20TAL

Igår kväll firade Jennifers födelsedag med en överaskningsfest med tema 20-tal, det vart det lyckat event. Kameran klickade hela 230 gånger men efter att ha sållat ut dem bästa godbitarna är jag nu uppe i 45. Slänger alltså in så mycket det går!

STRAWBERRY-MUSICFESTIVAL

image descriptionimage description
image description
Awsoooome!

SÖNDAGS-POOL

I Söndags var nog alla lite bakis så vi chillade mest hela dagen och sedan framåt kvällen blev det middag på Helens och lite pool på Widows. Gött häng bara!

RSS 2.0