BARA LITE BILDER PÅ OSS


NYTT

Vi är ju trotsallt i Thailand så någonstans "Thai-grej" fick vi väl införskaffa. Funkar perfekt att ha innanför klänningen när vi går ut här i Phuket.

PRECIS EXAKT JUST NU!

MMMMMMmmm!

VÅRAT ÅK!

Till våra allt för oroliga föräldrar: Vi använder hjälm!

FÖRFEST BY THE POOL

FÖRFEST VID POOLEN INNAN FÖRSTA UTEKVÄLLEN I PATONG! Kul att få träffa Emma igen, inte sett henne sen min student i somras om jag minns rätt. Dem drar vidare på Tisdag så det fick bli en redig utekväll!

EN VANLIG DAG I THAILAND

Lagom sönderbränd i pannan, hahaha!

PÅ GATAN DÄR VI BOR

I Thailand är allt frid och fröjd, solen steker och jag njuter!
HAHAHA ANNI

FINA VYER


EN DAG MED BUDDHA & ELEFANTER

Helande olja från Buddha, ska tydligen vara bra för huvudvärk och förkylning

ÄNTLIGEN!!

Det har inte fungerat att lägga upp bilder nu igen. Men nu har det löst sig. Nu är vi äntligen i Thailand, huset är fantastiskt, solen bränner och både jag och anni blev röda första dagen på stranden (Mindre lyckat). Medan hon vilar i skuggan fortsätter jag jobba på brännan, nu ska vi till stranden! Hoppas inte det är allt för kallt där ni håller hus. xox
Utsikten från balkongen
En liten bit av köket och poolen

THAILAND

Om två timmar går taxin mot flygplatsen och då är det dags för tre underbara veckor i värmen. Som jag har längtat! Nu ska jag och Anni njuta till fullo av varje minut då vi slipper tänka på skolan och kylan här i SH. Vi hörs i Thailand! xox

FYRA NYA TILL THAILAND

Att shoppa sommarkläder mitt i vintern är inte det allra lättaste. Idag gjorde jag dock ett försök och fick med mig fyra (väldigt lika) nya transparenta toppar. Thailands garderoben är inte alls så full som jag vill att den ska vara. Men på Söndag drar vi, så det får bli till att ligga i med shoppingen!

BAKOM MIG - FINALS, FRAMFÖR MIG - 43 DAGARS SEMESTER!

Nu är äntligen slutproven klara och dem gick oförskämt bra! Det kom som en rejäl chock när Linnea berättade att vi fått mail av en utav våra lärare där hon hade skrivit att hon var stolt över mig och en annan tjej som faktiskt fått alla rätt på hennes prov. Overkligt, jag vet! Det känns helt sjukt bra och jag känner verkligen att jag förtjänar dessa 43 dagar med lov nu. På Söndag börjar nyårslovet på riktigt för mig och Anni, då sticker vi till Thailand i tre veckor och gottar oss i solen! Ska bli helt fantastiskt. Nu ska jag vila hela dagen (Redig utgång igår) och ikväll ska jag och Anni prova på att laga tacos här i Shanghai! mmmmums.

STARBUCKS MMMM!


LOVISA, HANNA & FREDRIK PÅ BESÖK!

I Lördags kom ett gött Borås-gäng hit, det firade vi med middag och klubb till 5 på morgonen. Hade riktigt kul, och mycket trevligt att få träffa dem igen. Då proven är över på Tisdag, alla är redigt sugna på att fira och dem åker vidare på sin tripp dagen efter så ska även morgondagen fyllas med dans och dryck! Härligt. Det rådde tävling på restaurangen vi var på och åt, tur som vi har blev vårat bord två champagneflaskor rikare mot middagens slut! Kul

HAPPY B-DAY CARL!

2012 vad Calle den första av oss att fylla år, vi överraskade honom på strandpromenaden på the Bund! Här har ni lite bilder från det, det var nådigt kallt vill jag lova!

BEST NEW YEARS EVE EVER!

Detta må ha varit den bästa nyårsafton jag varit med om hittils. Eventet blev jätte lyckat och alla hade skit kul och var otroligt fina. Här får ni följa med oss i bilder!
Okej, detta tog ju en mindre evighet men nu kanske ni förstår när jag säger att det var bästa nyår ever! Tack Shanghai och allt folk!

HÄNG & SYMARKNADEN

Äntligen fungerar det att ladda upp bilder igen, så här är en liten kompot av vad vi gjorde när min syster var här. Tillexempel ett besök på symarknaden!

NYA


ERROR

Det fungerar inte att lägga upp bilder(!!) Det har varit omöjligt i en vecka nu, det känns som att jag har tusen grejer att blogga om nu.. Håll ut! Någon annan blogg.se;are med samma problem?

ERROR

Det fungerar inte att lägga upp bilder(!!) Det har varit omöjligt i en vecka nu, det känns som att jag har tusen grejer att blogga om nu.. Håll ut! Någon annan blogg.se;are med samma problem?

HEJ SVERIGE

Mmmm.. Alltid gott att få påfyllning i skafferiet från Sverige! ojoj jag har så mycket att blogga om men så lite tid. Min syster är här nu så hela dagarna går åt till shopping och bara gott umgänge. Jag har även mina finalexams på Mån-Tis (!!) känns inte så bra. Men nu kommer iallafall ett inlägg! PS: Nyår var awsome, eventet blev sjukt lyckat och alla hade jätte kul! Bilder kommer.
'

RSS 2.0