Vill ha västen!

Alldrig riktigt gillar de där får pälsarna som inte är äkta men är riktig sugen nu när den svarta är på rea på Zara för endast 129kr synd att man har skola och inte bor i Göteborg. Någon som vet om den fortfarande finns inne? Den på bilden nedan;


Bild: lowe


snyggt



Lowe har halsbandet jag bloggade om igår. sjukt snyggt! Fråga henne om ni undrar om priset :)

asos pastell jackets!

Riktigt sugen på en ny trench från asos och den ljusa kavajen hade inte heller suttit fel, dyrt är det inte iallafall!


gaga doll!



Gaga doll! Nu kan man leka med Lady Gaga och henned olika extrema looks.
Fint, riktigt kul idé faktist.

h&m!?!



Kan det verkligen vara HM? Sånnafall är jag nöjd att det finns nära mig, sjukt snyggt!
bild: elin

naked!

Nu är dem av efter 2 år så tar jag hejdå då mamma lovat mig nya armband om dem försvinner hehe. Det känns skönt att slippa känna dem bli blöta i duschen och badet och slippa kliet. Armen känns helt naken men jag vänjer mig nog :)

Jag har sån sjuk migrän att jag har tagit massa tabletter och smetat på något som luktar mint i pannan och naken. Det är lite bättre men mår fortfarande dåligt så tror jag missar skolan åtminstonde imorgon tisdag och kanske till och med onsdag. Jag ska gå och insolera mig i ett mörkt rum tills paradise börjar ( som jag egentligen inte borde kolla på men måste).

Snart ska vi äta Prinsess tårta med fast jag skippar nog det. Mamma fyller år idag, Grattis <3


work work!

Den senaste tiden har jag haft väldigt fullt upp med ett projekt i skolan, nämligen UF. Vi hade mässa igår så nu börjar det lugna sig en kort tid och sedan blir det upptemopo igen. Mässan var lyckad trots att vi inte hade fått våran produkt färdig till mässan. Jag är nöjd och vi vann även ett pris för bästa logotype! vilket jag är otroligt nöjd med då det var jag som hittade typsnittet m.m :) Det jag lärt mig är att ha sköna skor, ajaj vad ont jag har idag. Hoppas ni haft en bra vecka, imorogn är det fredag.





Våran produkt är något alla har användning för, är du intresserad kommentera eller kontakta oss på [email protected]. Ni som bor i Borås området kan även komma på den regionala mässan 10-11 Mars på Åhaga. Välkomna!

tips!



Den här boken är ett utmärkt tips att läsa lite då och då för att få en uppfattning om dig själv. Boken hjälper dig att bygga upp din självkänsla m.m. Den är faktist bra.
Du äger - Mia Törnblom

tillbaka på Tenkis!

Nu har vi börjat skolan igen. Det känns jobbigt men det är samtidigt rätt skönt att få det överstökat och få något slags mönster i vardagen igen. Det är nog mornarna som är de jobbigaste men det löser sig :) Nu är det snart lov igen, sen lite skola och sedan är de lov igen och så fyller jag år och vi åker till Tyskland med klassen vilket ska bli mycket kul! När skolan är igång igen kan man bara längta efter kortege och liknande och sedan är det ju sommarlov igen - sköönt!  Hoppas ni haft en bra första dag i skolan!

EN MAN, NUU!!


H&M10 - Jag smälter!


Vårens H&M är otroligt bra och jag baar längtar tills det kommer ut i affären för att senare hamna i min garderob jag är ju intemycket för färg men har ändå fastnat för det blommiga mönstret och inte minst den lilla vita nere i högra hörnet. Bild lånad: Här 

nyår med elin & Johanna.



Orkar inte lägga upp alla bilder när dem ändå är i en värdelös kvalitet med tanke på mobilkameran. Nyår var bra iallafall såhär i efterhand.


tisdag

Idag blev det sovmorgon till klockan 13 då elin ringde och vi åkte ner till stan med Cissi för att ta en fika. Det var självklart fullt på Café Viskan vilket inte var en total surprice så vi gick vidare till Orion för en kopp te. Mycket trevligt!

Nu ska vi snart äta middag här hemma men jag väntar la mest på att paradise hotel ska börja. Olidligt spännande :)

Här är en bit av mig idag; Rosa tröja - Hunkydory, Smycken - H&M, Klocka - Chanel

åh!

Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet. På måndag börjar vi skolan igen och jag går numera upp ca 14.00 på eftermiddagarna. Menmen när det är lov så får man väll njuta lite. Mina kvällar ser ungefär ut såhär, lite tv avslappanat och sen självklart Elsas mode innan läggdags.


ljusare tider

Nu går vi bara mot ljusare och ljusare tider, det känns otroligt bra!
Sa hejdå till Johanna för ca en timma sen, det var jobbigt men jag vet ändå med mig att hon kommer få det jätte bra borta i stora landet USA. Jag önskar iallafall henne all lycka till och hoppas att 2010 går fort så vi snart ses igen. 

Trots ingen kamera fick jag iallafall några bilder från nyår på mobilen så jag ska lägga upp dem här näst med tanke på att det var den bästa nyår på alla mina år ute! Hoppas ni hade lika roligt. 


Syster och jag i stan för någon dag sen. Ps: Känner mig fortfarande hur stor som helst i vinterjacka trots att jag borde ha vant mig tills nu hehe.

RSS 2.0