I want you to take me by storm and sweep me off my feet babe.


Helsingborg







 
Åkte till Helsingborg med mamma och Anders igår vilket resulterade i lite nya grejer :) Och kan medela att mitt nya favorit märke ( åtminstonde på sommaren) är Saint Tropez. Rekommenderas starkt. Allt som allt var dte en mycket trevlig dag, alla borde åka dit någon gång jätte fint och jätte blåsigt.  Nu blir det baka bullar, kommer med resultatet senare. puss

Torekov

Idag blev det lite minigolf och Johnjohn förlorade såklart ;D Det var trevligt. Just för tillfället händer det inte så mycket. Kanske blir stranden senare eller nåt sånt. Ska ut lite,  Hörs sen (K) puss

krabbor

Idag har jag, syster & Johnjohn fiskat krabbor hela dagen. sjukt kul! Ikväll blir det stranden med lite folk och folköl :) ha en fin kväll. puss


Torekov & nitarmband

Är i lägenheten i Torekov nu sjukt gött :) avslappnat. hoppas på lite kul nu med bara.  Köpte ett guldigt nitarmband idag. Nu ska jag ut & cyckla och utforska torekov med johnjohn & syster. Vi hörs senare puss (K)



semester!?

Imorgon vid 10.00 åker vi till Torekov. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, är sjukt sugen på semester och på att komma bort men vet inte om jag klarar av att bara umgås med liten del av familjen i två veckor. Kanske blir hemresa lite mitt i men det känns samtidigt tråkigt. Någon annan som ska till Torekov eller Båstad de närmaste två veckorna?
 Måste packa klart nu. xoxo

BÅSTAD - TOREKOV!

På Söndag åker jag och en del av familjen till Torekov för att bosätta oss där i ca 2 veckor. Det ska bli skönt, tänkte det som rehab semester men blir så sugen ändå. Jag vill ändå vara hemma för att våran så efterlängtade Fre ( Fredrik ) kommer hem efter en väldigt lån visit i Barcelona blä för ett halvår. Det känns som han varit borta i 2 år så det ska bli återförenas :) längtar. I Torekov finns Johnjohn en gammal barndomskompis det ska bli skoj att hänga lite med honom iallafall :) även skönt med ett trevligt, fint och roligt ställe. Hoppas på det bästa-       Godnatt (K)

 

blev shopping idag igen!





Det blev mina efterlängtade sommar pumps från Hilfiger, Oversice tröja från Monki och En boomerang jacka :)
xoxo

Ny inköpt :) enjoy!













Försöker fylla ut garderoben igen så idag blev det shopping med mamma i göteborg som sagt. Idag blev det mest basic grejer, Nästan allt är köpt på NK & Åhlens City och märken som bl.a. Hunter, saint tropez & chanel :) Sjukt nöjd men det kommer bli många sånna här bilder de närmaste dagarna/veckorna. puss och kram

Inköp

Hej, kom precis hem från Göteborg. Ska fota allt och berätta vad jag köpt sedan nu blir det fika på viskan :) puss.


HEJ GOTTFOLK!

Nu har jag skrivit upp allt som försvann på hultsfred, när & vart jag köpte det och även vad det kostar. Jag kan ju säga som så att jag trode jag bara hade med mig skit till hultfred vilket säkert de flesta har men värdet ligger på 25 788 kr. Imorgon ska jag med mamma till Göteborg och köpa nya grejer :) Det ska bli skönt & sjukt roligt.

ps:
Lämnar nog in min kamera på lagning imorgon, orkar inte vänta så mamma betalar det istället :) skönt att få tillbaka den sen. Hel och ren
xoxo

Tråkig.ordlös.osäker

Jag är tyvär väldigt tråkig men det känns hopplöst och tråkigt att blogga när jag inte kan dela med mig av mina dagar i bilder. Det blir så mycket roligare då. Tycker inte du? Måste dock vänta på nån jädra rättegång för att få ersättning för min trasiga kamera :( inte änns mitt fel men den är bara sönder. Åker till Båstad nästa vecka i 3 veckor. Har med datorn med kameran kommer nog tyvär vara ur funktion, kanske tar mammas iofs.

Bra nyheter: Det blir Göteborg med mamma i veckan för att försöka ersätta alla mina stulna grejer. Känner mig rätt klädlös så det blir utmärkt :)

Godnatt (K)

ni får bara ord.

Nu blir det bara en massa tråkiga ord när jag egentligen vill lägga upp bilder på en sjukt rolig kväll. Ensam hemma denna veckan vilket har fört med sig mycker stohej! Hade en sjukt kul kväll igår med massa vänner, gamla och nya. Synd att ni inte kunde vara med :) ha en härlig fredag. Nu kör vi igen!  (K)

utbyte!

Vore det inte fruktansvärt skönt att bara kunna byta ut alla människor runt om kring sig, i borås, i sverige, i världen. Speciellt när det är svårt att gå vidare utan anledning. Jag har som sagt tröttnat på att vänta och försöker sätta om min hjärna och inse tanken att det är helt hopplöst och man borde ge upp.
vi hörs när der blir bättre, inga goda nyheter nu tyvär (K)

JAG BEHÖVER MASSA NYA KLÄDER ..... !

... Eftersom allt blev stulet. Speciellt massa nya klänningar.  några tips?

btw; Jag blev stucken av en geting i kinden i morse. Kul att vakna av det! heh.


SJUK & SJUKT SUGEN PÅ FEST!

Vart är alla festsugna människor nu för tiden?!

HULTSFRED 09 I BILDER!














Vi avslutar med en lerig granne :) enjoy.

HEM FRÅN HULTSFRED TOMHÄNT!

Hemma en dag tidigare p.g.a. trubbel.
Hultsfred började bra ända tills igår natt efter The sounds och Timbuktus spelningar. Kl. 02. när jag och Cissi var på väg upp till mitt tält för att hämta mer kläder så upptäcker jag attt någon skurit upp hela ingången och alla grejer är borta. Alkohol, ALLA kläder, smink, parfym helt enkelt ALLT. Det är rätt så fruktansvärt men har talat med polisen hela dagen så hoppas de löser sig. För ledsamt och jobbigt att stanna kvar, ingenstans att sova m.m. Men det jag han med var sjukt bra :) så jag är relativt nöjd.

Min kamera gick föresten sönder igår så det blir inga bilder eller jo kanske, men sånnafall om ett par dagar när jag fått ersättning eller en ny.

PS: Kommer sakna candyland (L)  (norländska grannarna som mestadels av tiden spenderades med)

en sen lördagens kläder :)


kläning MQ, Shorts Esprit, Tröja utförsäljning, smycken chanel, glasögon rayban.
Nu drar vi, ha en bra vecka allesammans ;) xoxo

lera, öl, musik & underbara människor!

Nu drar vi till hultsfred om några timmar :) Nu lämnar jag alltså bloggen i en vecka då alltså så hörs vi på Söndag kväll eller på Måndag (K) Ha en fin vecka. xoxo

Snyggt under fashionweek!



bilder: stockholm street style

välkommen hem!

Cissi + gänget! Kom hem från Krakow - Polen så det blev party hos Thulin :)



Bild 1; Cissi & Jag, Bild 2; Jag & John.

walk to remember!


väst + kläning ginatricot, jeans shorts esprit

BILDER!

Jag ska ladda upp massa bilder idag, på både händelser och inköp. Jag måste bara hämta sladden till kameran ;) xoxo

Jag är kär i en ängel...

ingen ängel kanske men:
Hon ( Han ) ser rakt igenom mig.

Uttråkad för 3k.

Nu är jobb dagarna slut :) hemskt skönt att veta att det bara är hultsfred och båstad och ledighet kvar med massa ledighet. ååh skönt! 3k är heller inte fel efter drygt 3 dagars arbete. Har ont i tummarna nu iofs och inget att göra! Har inte så mycket mer att säga. vi hörs sen, ha en fin kväll.
xoxo

Kommentarer!

Många som läser men inte många som tycker! tyck till :) roligare att blogga om man får synpunkter kring de man gör i form av kommentarer ^^ puss


rodebjer är toppen men inte min bästa vän just nu!

Jobbar lite hos mamma nu för att få extra pengar :) rätt lungt jobb men sjukt tråkigt i längden. Speciellt när man sitter där helt ensam, Jag fixar med Rodebjer påsar som ska skickas ut till butikerna men det tar så sjuuukt lång tid och man får ont i fingrarna :) men skönt att tjäna pengar ska bara jobba tills på fredag sen blir det till att packa och SOVA innan Hultsfred på Tisdag :) wooohoe!
xoxo

SEVEN DAYS!

Jag gillar mitt nya program man kan göra jätte fula bilder på en själv rätt bra :) GLAD! Nu är det bara sju dagar kvar till hultsfred åååååh! snart drar vi ^^ xoxo/N
ps: Jobba imorgon UPP KL 7!!! och jobba till 17.00. Ha en ljuvlig dag imorgon, Godnatt <3


RSS 2.0