MARKERADE LÄPPAR

Måste bara våga!

PROM

Jag ska på balen ha en vit klänning och vill därför ha något som sticker ut, färg mässigt, därför har jag (nästan) bestämt mig för att köpa denna clutch från Mulberry. HUR SNYGG?

JAG KOM IN!!


Bilder på min nya skola! Kom in på Fudan Univercity i Shanghai. Minst ett år blir jag bosatt i Kina. Så Glad!
Någon av er som pluggat/vill plugga utomlands?

SNYGGT, NEED TO HAVE!


SVAR

Fått frågor om vart jag köper mina skal! Svar; Mina skal är från applestore och Kina. Jag gillar bäst dem från Kina! Men inte behöver du åka hela vägen dit för lite iPhone skal. Söker du på google finns det tonvis med hemsidor som skickar hem dem åt dig! No problemas. Kostar väl runt 20kr i Kina och 100kr på hemsidorna beroende på vad man vill ha! Lycka till

FAVORIT: MOJITO!

0,5 st
4 cl
4 cl

DETALJ

Litet och enkelt! Snyggt

TANKAR OM STUDENT

Jag har ångrat mig angående min student klänning! Jag har denna fantastiska klänning från min favorit kollektion Garden Collection. Jag ska sy en kopia i vitt till studenten är min plan nu! Kan bli hur snyggt som helst.

FIRADE MIN FÖDELSEDAG; I BILDER



RINGEN (!!)


Tycker denna ringen är ursnygg fortfarande trots Ginatricots tråkiga variant.
På bilden: StylebyJW
Ringen: Topman

UTSVÄNGDA JEANS, HISS ELLER DISS?

Utsvängda jeans är absolut inget för mig, jag tycker det kan bara sjukt snyggt på vissa människor men nja. Det är nog ett mode som aldrig kommer falla mig i smaken, eller inte ännu iallafall! Vad tycker ni?
xox

BLOPPIS

Tänkte testa på att få sålt lite saker här på bloggen och inte bara på Tradera, när jag ändå har så mycket oanvänt så känns det bättre att någon annan får ta del av det.
.
Första säljande objektet:
RALPH LAUREN SKJORTA
stl.XL
färg: Rosa
Pris: 300 eller högst budande!
Maila mig på: [email protected]
.

VARFÖR?

Hej!
Jag är ledsen att det blivit sådant långvarigt avbrott här och tänkte därför berätta lite vad som sker och skett. Jag slutade lite hastigt i brist på kommentarer bland annat. Det är så kul när ni säger vad ni tycker och vad ni vill ha mer av! Så gör gärna det.
.
Mycket i skolan leder ofta till tidsbrist nu såhär sista året. Nu har det äntligen börjat lugna ner sig ett tag fram över och jag åker med min klass till Kina i två veckor på Lördag. Det ska bli super kul! Tar med datorn och hoppas hotellet har schyst internet så jag kan visa er allt jag köper och upplever!
.
Häng kvar, skriv vad ni vill ha, så kör vi igen!

EN PAUS OCH EN SNYGG BILD!


KINA


RSS 2.0