TO DO LIST!

Imorgon åker vi till Stockholm avfärd 08.00 från villaviborg så nu har jag mycket att stå i.

  • Städa
  • Packa ner kläder och sånt
  • Packa ner högtalare&bas
  • Duscha och platta håret
  • Ordna med pengar
  • Fixa frukost att ta med?
  • Plugga fysik ( &tyvär packa med dem i handbagaget. åååh! )
  • Kvällsmat + sova!

Nu kör vi!


taggad?


Nu tar vi hem hela skiten! 15 december, be there.
Teknis vs. BÄÄÄ*****

roliga/bra butiker i Stockholm?

Som ni kanske vet så ska jag åka iväg till stockholm över helgen nu med två vänner. Jag är lite sugen på nya roliga butiker, det finns ju alltid lite småbutiker gömda lite här och var som vi icke-stockholmare inte har någon aning om. Vet du något bra att tipsa om så hojta till!?


new moon!



Kom precis hem från bion och New moon, den var bra! -värd att se. Men jag tror nog ändå att Twilight var lite bättre, det får liksom aldrig något slut jag vill veta allt nuu! men de är la kanske ett teckan på att den är bra och intressant dessutom. 9 av 10 smultorn.

en helg.

Nu är helgen snart över och jag har bara blivit allt sjukare, så nu blir det nog e ny veva med pencilin *suck! Helgen har varit bra, i fredags var det idol mys med elin och johanna och i lördags alltså igår var det lite småfest här hemma. ja vi hade nog rätt kul!

Denna veckan och nästa vecka måste jag plugga som en galning och de passar ju verkligen bra att jag ska åka upp till stockholm i helgen med då när jag egentligen borde plugga! Det är Fysikprov, Matteprov och Kinesiska prov som står längst upp på prio-listan nu. Det värsta är att jag inte kommer iväg tilll skolan pga att jag är sjuk. Får se hur detta kommer gå!
Har ni också jobbiga sista veckor nu innan jullovet?


Bild: Lördag med Jennifer, Emrick & Jag!


GPTARE VET HUR DET SKA GÅ TILL!

Förra helgen var det GPT-fest och här får ni se hur kul man kan ha om man går GPT på Teknis!







Därför går vi GPT, och vi älskar det!

vill ha, vill ha, skaaa ha!


dagens tips!

Jätte bra hårprodukter funkar både på rakt och lockigt hår. Sprayen funkar perfekt för att få struktur men gör inte håret klibbigt. Krämen använder man efter duschen i blött hår innan man ska blåsa och platta för skydd! riktigt nöjd.


lite nytt!


Leviis och ralph lauren!

en liten bitt av en dagens.


min alldeles egna Mullberry!




Min alldeles egna Mullberry! jag älskar den ;)
vad tycks?

min helg!

I fredags blev det idol mys med elin och cissi - därifrån bilder kommer. Sen gick lördagen åt GPT-fest alltså klassfest fast för alla tre årskurser. Kul! Det blev mycket dans och nya bekanta.  Kommer med bilder på det senare. Nu ska ni få se min nya mullberry ;)
hur har eran helg varit?


Denna jackan fick det bli :)

Det är iofs en killmodel men jag gillar den när den är lite större och fluffigare :)
Fick med mig en halsduk osckså, H&M Herr


ordning och reda, idolmys på fredag!

Hoppas ni gillar mina nya saker lika mycket som jag gör :) här kommer lite! Bjuder på massvis med bilder i fortsättningen. nu ska det allt bli ordning och reda och som sagt i rubrik så blir det idol mys med fatkidz imorgon YEEEEEES!





1. klocka och örhängen från Chanel ( hade klockan i svart men med min vanliga tur gick den sönder)
2. Keps Ralphlauren, en kilig sommar artikel.
3. Liten plånbok från LV
4. Svarta Convers.

nu ska jag ta tag i detta!

Nu ska jag leta upp en kamera här i hemmet och fota allt nytt! Det är så nytt för er att det blivit gammalt för mig ;) lovar fixar det nu! måste bara komma på vad ni inte sett ännu.
puspuss

känner du igen den!?


riktigt bra iallafall!

 


tove



Så otroligt snygg!
Det blir en lugn helg, kanske till och med en vit. Jag vill till mariedalcup och kolla lite men ingen som känner för fotboll, vilket jag kan förstå iofs! hehe satsar på att komma ihop ett gäng idag och göra något mysigt. Bakade scones imorse åååh va gott! rekomenderar jag starkt.
Någon som har något farsdags tips? paaaniiik. hehe

halo!

enjoy! bättre blir det inte. Fashinerad


EMA

Idag var en lugn dag i skolan, utvecklingssamtalet gick bra men blev inget UF jobb idag heller! - tröttsamt. Vi har äntligen köpt de efterlängtade bio biljetterna till New moon ;D  Ikväll blir det EMA på mtv och sedan lite sömn för sista dagen innan helg, veckan gick fort måste jag säga! Hoppas i haft en bra dag.

en liten film!

nära slutet.

Kortet är taget en eller två veckor in på ettan när våra macbooks var det roligaste som fanns. Nu har vi snart jullov och har alltså gått halva tvåan. Känns jätte konstigt! men bra.
Helgen blir lugn och imorogn ska vi gå och köpa biljetter till nya twillight filmen!!! -KUL.

Imorgon blir det lite teknik plugg i skolan och slutar dagen tidigare som är otroligt skönt, sen blir det banken, lite UF jobb, utvecklingssamtal och sedan hem för att skriva klart en svenska uppsatts.


puss

vem lämnade vem, jag har inte kommit över dig än!

Helgen har varit bra, Lovet har varit bra, allt känns sådär bara "bra" jag vill ha något bättre nu. Fredagen spenderades med elin och johanna med vin och pizza bak - riktigt mysigt. Lördagen skulle vara mer av en fest, vi ville inte klä ut oss och ändå hamnade vi på en maskerad fest. I brist på utklädnader fick elin som bar hatt bli michael jackson, johanna fick vara fan och jag var paparazzi. Otroligt påhittigt! slänger kanske upp lite bilder från kvällen om någon har dokumenterat.
Hur har eran helg varit?
puss.

RSS 2.0