text.

Bloggar otroligt dåligt nu, men skolan har börjat och jag har fullt upp med nya kurser m.m. Imorgon blir det nog ialalfall en tripp till göteborg efter skolan för att köpa den efterlängtade väskan ( zara ) visar imorgon, om jag åker. Vore skönt att komma iväg lite trots att det bara är Göteborg.

Idag har jag pluggat hela dagen pch har fortfarande lite engelska kvar att skriva på men inte så sugen på det för tillfället. Skulle inte göra så mycket emr än plugga idag, bara övningsköra men det blir nog inte av.

Igår blev det en alk fri kväll och lugn dessutom. Jag hjälpte till och jobba lite hos min moster då hon och kusinerna flyttat till ett nytt hus. Så jag var uppe på brämhult och jobbade där hela eftermiddagen/kvällen. Det var trevligt och en underlig variation av människor, t.ex. var killen från Kobra (svt) där. När jag väl kom hem så var jag dö tröttt så jag och bror köpte BK och kolla film. sen sov jag tidigare än aldrig förr. Men jag slipper vara bakis idag :)
Ha en fin söndag! xoxo

H&M PARTY!


Ser ritkit lovande ut :) lagom till vintern.
Bildkälla: Linn.

topmodels as kids


Hittade bilder på  några av de kändaste modellerna just nu som kids på Linn's blogg. Lite kul :)

-Igår var en bra kväll, först kräftskiva här hemma med familjen och sedan blev det födelsedags förfest hos&för Johanna. Jag och Challe drog sedan vidare mot grabb fest på norrmalm. fun! lite för mycket alk bara kanske.
-Idag blev det övningskör, fysikläsning och soffliggning. Körde första gången bland trafik idag och ändå är det bara andra gången jag kör, lite go känsla faktist. Men vågar man så kan man.  Nu blir det Batman, grillat och fysik.
xoxo

it´s sick how much i miss Gossip girl right now.


men snart börjar de amerikanska avsnitten komma ut igen. YEEEEEEAAH!

fredag

idag känns det verkligen bara som att det är jag som inte är ute på äventyr. Men jag orkar inte, men samtidigt trist att bara sitta hemma. Får göra situationen så mysig som jag kan helt enkelt. Trött efter dagens faktist rätt korta skoldag. Tror nog attt det tråkiga vädret gör rätt mycket med. Idag hade vi Fysik och Matte C för första gången, inte så farligt faktist :) inte än iallafall. Det kommer säkert gå bra. Ha en super bra kväll så hörs vi senare (K)

kul med nya program och sammanfattningar :)


                                                                                                            I love you (K)

we just wanna dance all night long!








Som ni kanske har märkt så hittade jag min kamera sladd :) otroligt skönt. Nu bli det bara bild efter bild, vilket jag föredrar. Men lite ord ska ni få.

Idag var det första dagen i skolan och andra året på Teknis. Haft lite skräck över denna dagen men det känns bra med gamla rutiner och det var ett relativt bra schema också. Imorgon blir de första dagen med vanliga lektioner och dagen ser rätt jobbig ut. Börjar med ett Matte C pass på 1.5 tim efter det Blir det Fysik A i 1.5 tim, lunch och till sist en timma Kinesiska. Har sov morgon och slutar tidigt så det är skönt :) Hoppas era första dagar har varit suveräna.

Bilderna: Mamma flydde fältet och drog upp till lägenheten i Stockholm och jag tog tillfället i akt att ha dans i köket med härliga människor och kall dryck :) MYYYYCKET kul, speciellt med omväxlingen av människor, tack för en trevlig kväll.
xoxo


new


sjuuuuukt snygg ;) & billig.

göteborgskalas!




i miss torekov




hittar fortfarande inte min kamera sladd :(


väntar/cam

Sitter bara här och väntar på folk med min Sofiero i handen så det fick bli en tråkig cam bild :P såhär ser jag ut nu typ.

riktigt snygg!


Lovisa

Tell me about your outfit, what are you wearing?
- I am wearing pants from Cheap Monday, jacket from Topshop, bag from H&M, top from H&M, shoes from Din Sko and a hat from Filippa K.

gaaaah! tribute m.m.

Först måste jag ursäkta för den dåliga uppdateringen men det har varit väldigt hektiskt sen jag kom hem från lugna Torekov. Jag hittar inte mammas kamera sladd så kan inte lägga in bilderna men det kommer :) i promes.

Igår var jag med Cissi och gänget nere i göteborg och kollade på en tribute till Dusty springfield med artister som b.la. Marit bergman, Titio & Tingsek. Det var riktigt bra och hade sjukt kul ^^ bra kväll!

Idag blir det Födelsedagskalas hos kusinerna på Brämhult. Middag och lite sånt, det ska bli mysigt men har lite ångest att jag inte kan åka till Göteborg då Hello Saferide, Almedahl & BOB HUND spelar :( lite synd, men jag klarar la mig.

PS: kommer bilder senare idag ^^
xox


hem ljuva hem!

äntligen hemma i borås igen och i huset, ens egen säng och allt där till. Om en stund kommer troligtvis en bildbomb från bl.a utekvällen med Charlotte på G.Swenssons igår som förövrigt var hur bra som helst. Saknar era komentarer, vi hörs snart (K)

I got some new shoes on and suddenly everything is right.



kläder.


Cravings


Väst med runda&platta nitar från Lindex

MALMÖ.SOL.MISS

Ängelholm var en riktig miss, jag fick iofs med mig ett par skor men mycket att hitta var det inte. Dem hade inte änns H&M och Ginatricot som känns som de mest vanliga butikerna någonsin. Alla affärer var okända förutom: Dressman, MQ, JC & Intersport. Det är nog mest roligt där om man är en äldre dam.

Denna dagen hade jag längtat efter då vi hade bestämt att vi skulle åka till malmö. Det tar dryga timmen från Torekov där jag befinner mig nu. Vädret skulle varit molnigt stadsväder men istället blev det strålande sol, fruktansvärt varmt och alltså inget Malmö. ( fan ) . Det suger verkligen, visst ska man njuta av varje tillfälle vi får se solen och bli lite bruna men just idag ville jag bara till Malmö. I takt med detta tror jag att jag åker tillbaka till Borås, måste tillbaka till verkligheten känner jag. Vi får se helt enkelt!

Ps: slänger upp en bild på skorna och gårdagskvällen senare idag.

ängelholm

Idag åker vi iväg mot ängelholm för en kortare shoppingrunda. Skulle hellre åkt till malmö men finns tyvär inte tid till det idag. Precis ätit en sen frukost och nu bär det av. Kommer tillbaka senare och förhoppningsvis med lite nya saker (K)

FET TRIBUTE!


HEMLÄNGTAN!


Saknar allt och alla just nu, till och med regnet. VILL HEM, ( eller utomlands ;) )
xoxo

BÅSTAD!YOUTUBE

Var inne i Båstad idag. Första intryck: Fint, Peppes bodega, vit sand, många humlor&getingar och hög ålders gräns. Mycket värt resemål :)

Hittade en film på Rasmus blogg som jag tyckte var slående. Kolla in den grabben (?) !


Här befinner jag mig nu, visst är det fint :)




.... Jag gillar det iallafall ;)

STRAND!SOL!FINT

Idag har jag legat på stranden hela dagen vilket har varit väldigt skönt. Det är väldigt fint väder här i torekov och skånelandet så det är bara till att njuta. Hörde att de fick fint väder i borås idag också, Grattis :)
Eftersom att ingen gjort något åt min kamera ännu så gör jag allt jag kan för att hitta bilder på Google och låna mammas. Ha en fin lördag kväll ^^ ps. är sjukt sugen på fest.


RSS 2.0