SLUT FÖR DENNA GÅNG

Nu är FashionDAYS slut för denna gången, jag är super nöjd men har fortfarande lite att stå i. Ska få ihop en skön mingelkväll för alla bloggare som deltar i bloggbattle och försöka utse en vinnare. Alltid lite små svårt men har ju hjälp!
Idag var vi uppe i Fabriken och städade lite smått efter alla bravader, kvällen igår var helt sjukt bra. I Fabriken med gott sällskap, alkohol och lite runway. Vill tillbaka!
Idag har jag gosat ner mig i mina uggs och bara tagit det lungt efter städet. Hörs sen, ska slänga in massa bilder snart. xox


HBC/SECONDHAND

Visningen var verkligen grym, bäst hittils. Bra jobbat alla frisörer Och Erika, Sandra & Joy.  Lite bilder på snedden och allt vad det blir. inte tid att vända dem. ENJOY
Ps: Inte hunnit lägga över bilder från kameran så det blir i iphone format istället.


MED I BT

Igår var Jag och några fler tjejer med i Borås tidning, detta på grund av våran förening TAK - Teknis aktivitets . Vi styrde upp Speeddating på skolan och det var hur kul som helst. Bra tips till alla skolor där ute som sitter fast i planeringen. Här är en bild.

BLOOM-HBC-VINCI-VIMMEL-XOY

Nu drar jag iväg på alla kvällens events. Bilder kommer sen :)  xox

MIN ALLDELES EGNA!


VIP-KVÄLL & FASHIONDAYS

Lite bilder lånade från FashionDAYS på våran kväll i outleten. Enjoy!
xox

MRS.KATE

Några som har undrat lite över mitt blogg namn. Det är MRS.kate och inte MR.skate *ler, jag är tjej. Jag tog det namnet för drygt 4 år sedan, jag heter Katarina i andra namn efter min mamma men jag minns ärligt talat inte ifall det var därför jag valde det. Det lät gött antar jag, no more to say!
.
PS: LOOK OUT, NU BÖRJAR FASHIONDAYS PÅ ALLVAR OCH BLOGGEN BLIR FYLLD MED SPÄNNANDE INLÄGG!
PS IGEN: Har ääääääääääääääntligen fått mig en alldeles egen Mulberry! visar den strax.
.
xox

GG

Precis kollat klart på Gossip Girl S4E6, varje tisdag går jag upp tidigare på morgonen endast för att kolla det nya avsnittet med lite frukost. Just idag känner jag att det tog emot lite, är helt enormt trött och det är även galet kallt i mitt rum och ute för den delen. Nu drar jag till skolan för lite lektioner och sedan ä det bara förberedelser, förberedelser och ännu mer förberedelser. *smått stressad!
ciao.

MÅNDAG

Ska försöka komma igång med mitt projekt idag, vet verkligen inte bara vart jag ska börja. jag har skrivit klart projektplanen och lämnat in den, nu då? Så svårt att bara börja skriva ett arbete på typ 30 sidor bara rätt upp o ner. Jag hittar inte änns fakta, kanske borde byta ämne helt. Samtidigt jobbigt att börja om helt med.

JAG TROR JAG HAR BESTÄMT MIG!

Vad är väll en bal på slottet! Jag tror jag har bestämt mig om hur min klänning ska se ut nu, hoppas bara de kinesiska sömmerskorna förstår mig i April annars kan der bli knvigt. Men jag gör en till för säkerhets skull, den kommer förmodligen vara vit. Resten får ni se 1 Juni.
Nu är dilemmat, vem går man med? xox

BLOGG.SE ??!

Förlåt om mina inlägg ser helt galna ut, jag lägger upp texten jätte bra men när jag sparar så går alltihop till en enda klump. Om någon vet varför eller har samma problem så säg gärna till om in vet hur det kan lösas! Uppskattas starkt.
xox igen

PROJEKTARBETE

Nu när man går i trean så är det dags att skriva ett projektarbete, min idé var så strålande bra men jag går bara emot hinder och hinder hela tiden, orkar inte! Omöjligt att hitta ett klädmärke/klädföretag i Kina att jämföra Sverige med. Menmen, imorgon är det PA-dag så vi får vara lediga, himla skönt. Jag ska göra allt för att verkligen ta tag i mitt arbete och inte bara ta det som en ledig dag med sovmorgon.
Nu börjar FashionDAYS närma sig med storm steg och jag är över exited faktiskt. Imorgon ska jag ta tag i lite saker med bloggbattle, fixa så att vissa butiker får sina planscher inför olika events, hämta ytterligare priser m.m. Min "assistent" (JohnJohn *ironi) är i London med så det blir till att ta tag i detta själv. Men jag klarar mig nog fint! Nu blir det söndags mys.
Massa text, läs om du orkar. xox



LÖRDAY BABY!

Nu måste vi tagga till och göra något av denna regniga lördag! Ja fick inspiration av Sofi Fahrman och hade önskat att det vore sommar igen så att man kunde vara barbent men det är bara att dra på jeansen och se glas ut. Hörs snart.
xoxox

PROJECT RUNWAY

Jag har precis sett klart vad jag tror blir näst sista avsnittet av Project Runway, perfekt lördag morgon/förmiddag. Jag gav mig själv en skön sovmorgon idag, underbart. Nu ska jag äta rostat bröd och ta tag i dagen.
xox

FASHIONDAYS MAGASIN

Nu har magasinet äntligen kommit! Har delat ut tidningarna över hela skolan och om en stund ska vi åka runt och se till att de stora företagen får sin del! Riktigt snyggt magasin iår. Nu längtar man lite till!
xox

BLOGGBATTLE

Om ni läst ett tag vet ni säkert att jag ska hålla i Bloggbattle under höstens FashionDAYS, och nu är det nära! I slutet på nästa vecka ( 28-30 okt ) startar FashionDAYS och det kommer bli mode och fullrulle i borås hela helgen. Jag ser verkligen fram emot detta. Då jag ska hålla mig uppdaterad på alla bloggar som deltar måste jag såklart ha med datorn på alla olika events, vilket även kommer leda till mycket kul uppdatering, så hoppas jag på att få tag i ett snyggt och bra fodral till min Mac. Ett från Mulberry hade inte suttit fel!
xox

ELSAS VÄRLD

Äntligen har Elsas Värld kommit ut och jag klickade precis hem den!
Om 2 dagar ska jag sitta fast i en stor fåtölj med te och den nya boken. längtar!

VÄNTAR PÅ SKORNA! VILL HA NUUU


fantastiskt

.. snygg väska! - Ska försöka hitta den till balen. (Mulberry)


SORRY

Förlåt, jag vet att jag är långsam! Men vi på GPT programmet har besök från Kina och det har varit morgon till kväll varje dag i skolan nu. Ses sen! xox

DÖR LITE!

Marlena Birger, så otroligt snygg! Måste ha..

NEW JEANS - NEW SHOES

Hade jag på mig igår!

DANCE DANCE DANCE!

"Klassfesten" igår tycker jag var mycket rolig. Skön dans på vimmel efteråt och sjukt ont i fötterna idag. Ni kan få ta del av kvällen med lite bilder, Enjoy!


KLASSFEST!

Nu drar jag på GPT-Fest! Drar väl till krogen sen med, kvällen får utvisa det!
Köpte leo tunika idag och Jeans i Jönköping! Ni får se sen.
Ha en bra kväll!
xox

SNYGG DETALJ!


MY NEW NELLY SHOES

I mörkret med iPhone kamera ;) men ändå!
snygga som sjutton!
.

SNYGG, VILL HA VÄSKAN!


NELLY SHOES!

På show up Fashion awards fick de 200 första tjejerna ett par skor från Nelly.com, Nu har jag fått mitt order Nr och dem är påväg. Härligt med nya skor! Hoppas dem är lite snygga som jag minns dem.
Bild: Nelly shoes från igår kväll!

VINCI

Nyss hemkommen från ett bra möte med FashionDAYS gruppen. Jag har även tagit hjälp av syster och JohnJohn för att leta sponsorer till Bloggbattle priset. Vinnaren lär bli lycklig, allt jag kan säga!
Tänkte jag skulle dela med mig av lite bilder från kvällen igår. Självklart blev inga bilder som man hade önskat men det är alltid nått. Enjoy!

VINCI & BLONDINBELLA!

Nu drar vi till Vinci för att promota FashionDAYS för bland annat Blondinbella som kommer att gästa Borås för mingel och föreläsning imorgon bitti.  Ska självklart försöka knäppa några bilder! Ha en fin kväll, XO



ACNE

ACNE Inspiration.
Godnatt vänner!

HÅRUPPSÄTTNING!

Var och bokade min frisör tid för balen för ungefär två veckor sen, jag trodde jag var tidigt ute men det visade sig att jag fick den sista tiden på hela dagen. *TUR. Jag ska fixa i ordning håret på Karma men kan inte bestämma mig fall det ska vara uppsatt eller utsläppt. Gillar frisyren på bilden skarpt med. Tips?

Dagen har varit ganska seg men ändå gått rätt snabbt, speciellt med ett lyckorus under dagen. Fick jobbet klart för veckan så det känns skönt. Jag har bara ett dilemma nu, Jag ska till Vinci imorogn och presentera FashionDAYS lite smått samt "förfesta" med Blondinbella och annat brachfolk. VAD HAR MAN PÅ SIG!?

BellaoBastian


SÖNDAY!

Härlig Söndag, Mår toppen och kvällen igår gav inga spår på denna dagen. Helgen har bestått av fester, bowling, middag och goda vänner. Mycket skönt att vara ensam hemma ibland, bara en sak som saknas.
Idag blir det bara till att ta det lugnt hemma, äta gott och se någon bra film!
. Bild; Teknisboras.se
xox


FRIDAY IM IN LOVE, DO DO!

Äntligen Fredag, det är så skönt! Ikväll blir det möjligtvis Babbel eller kanske bowling. Hoppas på en bra helg :)
hörs sen xox
Bild: Chloé

18.5 av 19!

Gött med MVG på Biologi prov!!!! Life is looking up.

SKOLA, SUCK!

Sjukt trött på skolan just nu, vill hellre endast hålla på med roliga projekt och ha långa sovmornar. Vore helt underbart! I eftermiddag blir det intervjuer med sökande till våran förening Teknis Aktivitets kommitté och efter det möte med FashionDAYS gänget. Gött med något att se fram emot! Två lektioner kvar, SvenskaB och Journalistik sen blir kanske dagen lite roligare.
.
xox

SHOW UP FASHION AWARDS OCH NELLY SHOES.

Otroligt bra kväll, här är tre bilder för att summera kvällen fylld av god dryck, härliga människor, bra musik och gratis skor :) gillar mycket! (Förlåt för de dåliga bilderna, iPhone kamera by night = no good! ) .. Var ni också där?

CIAO

lets have a toast for the assholes.


SHOW UP FASHION AWARDS!

Kvällen började så ofantligt bra och var så sjukt bra under Fashion awards. Om det är någon som vill hjälpa mig med vem som vann så får ni gärna hojta till för jag har ingen aning tyvärr. Kvällen slutade väl mindre bra men jag är ändå nöjd. Man lär sig vilka man kan lita på och inte tillslut.
.
Kvällen fick mig att bli så sjukt taggad för FashionDAYS i slutet av oktober så nu börjar arbetet på allvar. Jag kommer förmodligen att hålla i bloggbattle där bloggare tävlar om ett riktigt gött pris, och det går i enkla ord till så att den som skriver bäst om alla events och lägger upp roligats bilder från visningar m.m. vinner. VILL DU DELTA, MAILA: [email protected]
.
xoxo
.

sssh!

Bra saker på gång! Ni får veta snart kanske. xox


RSS 2.0