SMYCKEN, SABO & TIFFANYS


BÄSTA KÖPET FRÅN KINA

Liten super bra högtalare som man bara laddar i datorn och du är ready to go! Helt perfekt köp till sommaren. Och den kostade bar 80 kronor! FYND

NYA RAYBAN!


HERMES!

NYTT!

SMYGTITT!


HAPPY EASTER!

Hoppas ni får en fantastisk påskafton och påskhelg! För min del blir det Brunch för att sedan förbereda lekar och dylikt till kvällens påskmaskerad (Ni får se min mask sedan) och sen är det bara partay. Vädret är hur skönt som helst så det blir nog ett och annat krocket!
xox

SMOKING KILLS U, LIKE EVERYTHING ELS!?


MODEFABRIKEN & XOY

När jag kommit fram till Landvetter flygplats var det snabba puckar hem mot huset för att göra sig i ordning för 1års kalas hos modefabriken och fest på X&Y i Borås. Efter ungefär 1.5 tim befann vi oss bland härliga glada människor och bubbel. Kvällen var fantastisk även om jetlagen slog till fram mot de sena natt timmarna.

Bild: Jag och JW på XOY.
Fotograf: Tobias Guldstrand

HEMMA I SVERIGE

De första dagarna hemma har varit både hektiska och lugna! Måste säga att trots den fantastiska resan är det otroligt skönt att vara hemma i Sverige igen. Vädret här är toppen och lov är otroligt skönt. Om en vecka är det kortege och om 52 dagar tar vi studenten. Slår vad om att sommaren kommer bli den bästa genom tiderna och min flytt till Shanghai i Augusti börjar närma sig med storm steg. Hoppas alla ni har det bra i sommriga Sverige! Lite bilder från resan:



FROM SHANGHAI WITH LOVE

Följ våran resa på http://www.resdagboken.se/Web/Apps/Diary/EntryPresentation.aspx?id=234&epslanguage=sv&tid=422004






HÄLSNINGAR FRÅN SHANGHAI


KINA

Nu blir det ett litet liiiitet uppehåll (två veckor) Är i Kina för er som inte visste, Just nu sitter jag på hotell rummet i Peking, klockan är 23.07 och jag är totalt slut i fötterna efter en dag av shopping och vistelser på bland annat himmelska fridens torg och den förbjudna staden. Ska försöka blogga endel, får se om internet funkar.
Hoppas ni har det bra i Sverige.
PS: KIMPA&JW special miss to you!
xox

SIXSEXSIX


PACKA


Nu har jag typ packat klart mina väskor inför Kina resan. Imorgon bär det av 11.00 hääärligt!
Bara jag som avskyr alla dem sakerna man måste packa ner i efterhand, fyy!

JAG BEHÖVER TIPS

Någon som har sett något bra ställe med bra "fest kläder" alltså klänningar eller liknande. Varje gång jag är ute och letar efter det så kommer jag hem med ännu ett basplagg som jag visserligen gillar men ändå! Kul att vara Kul ibland också. ALLLA TIPS ÄR BRA TIPS!


RSS 2.0