FASHIONOUTLETT!

Det är många som har undrat över FashionOutlett, jag fick precis reda på det här!
.
FashionOUTLET:

Sista chansen i år att shoppa snygga märkes-kläder till låga priser!
.
Öppettiderna är:
.
• Onsdag 1 dec - Fredag 3 dec: 12.00-19.00
.
• Lördag 4 dec: 10.00-17.00 
.
• Söndag 5 dec: 10.00-14.00 
.
Betala gärna med kort! FashionOUTLET har vi denna gången i lokalen i Simonsland (Vid Navet), Nybrogatan 7, i Borås.
.
Hoppas ni hittar något, gå dit och shoppa! Lovar det finns endel så att säga.
xox

PROJEKTDAG

Idag ska jag plugga hela dagen, ska verkligen försöka bli klar med ansatsen (första delen). Någon annan än jags om har svårt för att börja? Är fortfarande sjuk men det börjar bli bättre så nu ska jag försöka plugga fullt ut. Men först, Gossip girl!

SICK.

Förlåt, Jag är sjuk! Har inte turen på min sida i några element. Skönt dock, fick en början på mitt projektarbete idag vilket känns otroligt bra. Om ni undrar något kan ni passa på att fråga så kommer jag tillbaka när jag tillfrisknat lite :)
xox
ps: Tålamod är en fiskares bästa vän.

FÖRSTA ADVENT

Är en sån dag då de flesta är glada, iallafall jag. Jag blir alltid alldeles full av julkänsla och vill bara sitta inne och kolla på Mysteriet på greveholm eller Sunes jul. Men idag är det ingen sån dag tyvärr, vet inte vad som har hänt men känner bara för att sitta på mitt rum och inte göra någonting! (eller jo körkortsteori, som har kål på mig). Jaja nu ska jag iallafall kolla några avsnitt av epik programmet Full House och sen får vi se vart dagen tar för riktning.
xox

PARTÖ

Ikväll får det allt bli lite skoj med vännerna när man röjt undan lite prov och sådant i veckodagarna. Ska bli riktigt skönt att bara få slappna av och ha kul denna helgen med härliga människor.
Bild: BellaoBastian FashionDAYS Borås


NY KLÄNNING!


FÖRSVINN NU SNÖ, JAG HAR NYA SKOR!

Alla är Nelly shoes, Vad tycker ni?
xox

PLUGG

I veckan har jag två Biologi prov, ska skriva en debatt i SvC, projektarbete, körkorts teori och massa mer. Så denna kvällen är bara till för att plugga. Känns la sådär men alltid skönt när veckan är över och man känner på sig att proven gick bra. Hinner kanske slänga in något kul senare. Nu; Ensam mamma söker och Tacos för en kort paus.
xox

DET ÄR DAGS

Nu är det dags för mig att spara ihop till en systemkamera har jag bestämt. Vill ha den mest för skoj skull men nu är det iallafall dags då som sagt. Är det någon som har tips på bra systemkameror, jag är inte jätte bra på sånt mer än att jag gillar Nikon bäst :) Tipsa gärna!


KLÄDER - LOVE


Idag har jag som sagt jobbat på FashionOUTLETTEN hela dagen för att inventera och och plocka upp nya saker. Som ni ser på bilden ovan hittade jag en del saker, detta är bara en bråkdel! Riktigt härligt med nya klackar och kläder för billiga pengar. Visar närmre sen.
xox

KOMMENTARER!

Älskar era kommentarer, det är roligt med respons! Jätte kul verkligen. Ville bara slänga in det lite fort, har jobbat på FashionOUTLETTEN hela dagen. Hörs snart! xox

LYCKA!

Här har ni mitt Stipendie samt dem fina blommorna. Vill passa på att tacka Agenturföretagen ännu en gång för denna fantastiska möjlighet! Det kommer förhoppningsvis att förändra hela min framtid. TACK
xox

BORÅS-STHLM .. STHLM-BORÅS

Nu är jag hemma igen efter en lång dag i STHLM och på olika tåg. Har spenderat eftermiddagen på Götgatan och skatteskrapan. Nu ska jag äntligen berätta vad det var jag skulle göra, weey! Jag var där för att ta emot ett stipendie för att studera vidare, riktigt härligt att få pengarna som behövs, så efter studenten - Kina, Shanghai here i come!
.
Jag hann till och med köpa med mig en blus från VILA, jag visar er imorgon eller senare ikväll. Väldigt fin iallafall, en ny favorit skulle jag tro!
.
Uppe i skatteskrapan 26 våningen.
xox

TEORI GODNATT!

Hej allihop! Fantastiskt att ni är kvar trots min tråkiga uppdatering. Hela kvällen har jag nu pluggat Teori inför körkortet. Det börjar dra ihop sig. En Calippo till kvällsmat, nu går jag boken och lägger oss! Imorgon ska jag till Sthlm för en rolig händelse, är tyvärr bara där över dagen men ska försöka knäppa många bilder! Godnatt folks.
xox

TIDEN GÅR SÅ FORT

Tiden går så galet fort just nu, jag hinner inte med allt. Projektarbete, annat plugg, körkort åh.. Hinner knappt äta eller sova. Därför jag kanske inte bloggar så mycket som jag vill heller. Men nu ska jag försöka somna tidigt ikväll för att gå upp tidigt imorgon bitti och köra bil. Vi hörs imorgon kära ni!
xox

CAR CAR CAR

NU har jag kört bil i över 2 timmar, först med körskolan (Den jag bytte till och älskar. 7H) och sen med mamma för att hämta bror på jobbet. Det gick bra, mest bra med körskolan och mindre med mamma. Menmen, det änns titkigt skönt nu för det går verkligen framåt. Halkan bokad och uppkörning kommer la därefter! nöjd.
.
Nu ska jag äntligen få se paradise hotell ikväll som jag alltid missar pga den märkliga tiden. Lite väl tidigt enligt mig. Ska även plugga lite men det får vänta.
.
I helgen drar vi tillbaka till Simonsland för lite fashionwork i outletten som ska flytta vidare till göteborg nästa helg. Härligt!
.
PS: VÄRLDENS SNYGGASTE, ÖNSKAR JAG SÅG UT SÅHÄR OCH HADE HELA GOSSIPGIRL GARDEROBEN. Håller ni inte med? jag blir tokig. xox

Farsdag

Nyss hemkommen från middag och Pappa. Jätte mysigt, men nu är jag dunder trött. Ska försöka ta mig igenom en tråkig bok i måste läsa ut tills imorgon (Jag har inte börjat!!!) i SvenskaB, jag har nämligen lite problem med att läsa saker som är såpass ointressanta. Men nu blir det till att dricka Mer och läsa! Hörs sen. xox



RASTLÖS

Idag är jag sjukt rastlös, efter en "fika"  (Sprite och pommes på Franks) på stan med Kim så sitter jag nu och kollar en film. Igår var det ju fest men jag är nog lite för rastlös för att stanna hemma ändå. Blir nog till att träffa Elin och johanna för att hitta på något skoj!
xox

FASHIONWORK MISS IT!


TOPMODEL

Idag är jag helt sjukt trött efter en otroligt bra kväll igår. Så det blir till att tagga ner med lite Topmodel i sängen och se vad som händer senare i dag.

HAPPY BIRTHDAY TO YOUUU!

Bild: Birthday girl, Heidi.
.
Nu sticker vi iväg och firar Heidi, hörs imorgon. Ha en toppen kväll allihop.
xox

MODEFABRIKEN

Förra helgen innan Alians festen var vi på Borås absolut bästa butik Modefabriken för lite "föröl" och korv :) Mycket trevligt, på bilden ser ni en av gästerna. Nu ska jag äta lite cheescake och vila innan det är dags att förbereda sig för en sjudundrans fest hos en kär klasskompis som fyller år. Grattis.
.
xox

SVEA

Precis hemkommen från en visning med Svea i samarbete med en tjejkväll på en bil butik. Det var kul trots att vi fick vänta länge på att visningen skulle dra igång. Kan verkligen se mig själv jobba "bakom kulisserna" i framtiden.
Här är en film från Sveas visning under FashionDAYS för någon vecka sedan. ENJOY!
Nu går jag och lägger mig, upp tidigt för körlektion (07.30!!!!!). Godnatt! xox
/N

DAGENS SNACKIS!

BORÅS FINEST Vid det här laget vet säkert de flesta vad jag pratar om och har varit inne på sidan och kollat. Klicka annars på länken. Borås finest är en sida gjord av två killar i Borås som säkert också många redan vet vilka det är. Om ni inte är från Borås eller inte vet vad det handlar om så är det rätt upp och ner taget från filmen "the social network" Man ska alltså rösta på vilken tjej som är snyggast. Jag fattar inte riktigt innebörden med detta och tycker det är rätt löjligt. Måste det finnas, så tycker jag det borde finnas en sida för killar också. Vem ska starta den?
ps: Förövrigt är det kul att nästan alla på Topplistan går på Teknis (Min skola)

Nu: Möte och Modevisning. Hörs senare ikväll!
xox


MAKE UP STORE

Make up stores röda läpstift är det bästa någonsin, det kladdar inte och sitter kvar hur länge som helst. Även bra då de har så många fina toner. Snyggt nu till höst/vinter. Rekomenderas starkt! Om ni undrar vilken jag har så kollar jag upp det!
xoxx

FÖRÄNDRING

Ne, nu måste något nytt hända och samtidigt är jag livrädd för förändring. Kan inte ens rensa min garderob utan att få ångest. Nästa vecka åker jag upp till huvudstaden för an spännande grej i mitt liv, kan tyvärr inte tala om vad förens efter Torsdag kväll! Det som kommer hända kommer förmodligen förändra hela mitt liv men jag är livrädd ändå. Jaja, det för helt enkelt bli som det blir.
Idag då? Jo jag har varit i skolan, pratat med en bunt nio klassare som besökte våran skola och fikat med två gamla vänner. Kört bil för första gången i snö, det gick hur bra som helst! Är redo nu, varför gå igenom massa moment?!! När jag skulle laga kvällsmat gjorde jag cheescake istället så nu blir det en bit och lite film!
Godnatt, hörs imorgon.
xox

REBECCA & FIONA

Uppdateras varje Torsdag, jag längtar varje vecka! Men har ni missat deras tidigare program så kolla HÄR!

Kommer med lite roligare uppdate imorgon, kameran ligger urladdad!
xox

TÄNKER TA TAG I MITT LIV & RENSA UR MIN GARDEROB..

..SNART!


EMA

Nu är det äntligen dags för EMAs! Den officiella shown börjar kl 21.00 men ända från 19.00 kan man följa de medverkande. No söndagsfilm for me! Ni missar väl inte programmet? 

VINTERDROG

Jag är helt fast beroende av pepparkakor och mjölk under vintern asså, det är så sjukt gott! Enligt mig borde det finnas året om. Vad tycker ni?
xox

FÖRE ELLER EFTER?

Före
Efter.
Vad är egentligen bäst är då frågan? (Ursäkta för dåliga photobooth bilderna, speciellt bild nr2.  ska försöka fixa en bättre bild.)
xox

DEN FICK DET BLI!

Nu sitter jag med färgen i håret och hoppas på att det ska bli bra! Ni får se sen. Efter det ska jag fixa iordning mig snabbt för att ta mig ner till Modefabriken och sedan vidare till Vimmel.
xox

HÅRFÄRG!?

Jag förundras ibland över hur förvånads värt länge jag kan gå med en ful hårfärg, nu är det dags att ändra på det! Jag vill färga håret men jag kan aldrig bestämma mig vilken färg som är rätt färg. Varje höst/vinter färgar jag mitt hår i en mörk/djup brun färg och sen ångrar jag mig alltid fram till våren när jag vil ha det ljust. Just nu är mitt hår ljusbrunt/mörkblont men väldigt mycket ljusa slingor i. Frågan är ju nu då: Ska jag göra nya bonda slingor eller färga allt i en ljusare brun ton?? Panik.. hjälp uppskattas
xox

KLACKARNA I TAKET x3!

Torsdag+Fredag+Lördag=Sant! Nu blir det tredje gången gilt som vi slår klackarna i taket denna helgen. Kvällen igår var helt sjukt oväntat rolig! Apbra. Ikväll blir det Vimmel med ung Allians, mingel och drinkar. Ses där!
xox

SAKNAR SOMMAREN MASSOR!

Saknar sommaren massor nu när det blir mörkt så tidigt, hösten är väl fin när det är roligt med alla orange löv m.m. men snälla, låt det bli sommar snabbt, värme och sol. xox

EN BRA TORSDAG!

Hade förvånadsvärt kul ute igår, idag är la det mindre kul men jag kurerar mig snabbt med lite Kina Te och Elsas Värld. Hörs sen! xox

WIN AT JW'S

Nu drar vi ut på stam för lite mer vin och topnotch drinken, see yah!
xox

STYLEBYJW

Kolla in JohnJohn, Jävligt bra!
xo

REBECCA&FIONA

Inte bara bra musik, även en sjukt bra serie på SVT. Tips, kolla!
xox

FASHIONDAYS-BLOGGBATTLE

Sitter och funderar vem jag tycker är värdig vinnare av Bloggbattle nu i Höst. Många har verkligen utmärkt sig och skrivit jätte bra och mycket. Men vem ska då vinna, jag får ta och fundera nån dag till. Har ni någon favorit? Läs deras bloggar HÄR.

NY!

Glömt att visa er min nya plånbok. Jag gillar den ärligt talat inte så mycket, inte riktigt min stil med de ljusa sömmarna, men det var en present och då blir man glad!
CIAO

FUNDERINGAR

Jag har tänkt på en sak nu med det här att jag snart ska ta studenten och alltihop. Jag längtar varje dag efter balen och studenten men samtidigt vill jag inte sluta skolan. Jag gillar Teknis och vill egentligen inte sluta där. Ifall man kunde gå i skolan med bara aktiviteter och annat kul och skippa studierna ett extra år så hade jag lätt gjort det!
xxox

BÄSTA FRÅN BELLAOBASTIAN


CONVERSE

Dem mittersta ser svarta ut på bilden men är egentligen mörkblå. Jag laddar redan nu upp för sommaren då ett och annat par Converse missbrukas. Här är några av de oanvända.
xox

VILL HANDLA NU!


SAKNAR INTE SKOLAN, VILL HA FASHIONDAYS EN GÅNG TILL!


NY FRÅN RL!

Alltid skönt med lite stickade tröjor nu till de lite kallare tiderna.
xo

STORM

Det är storm, regn och rusk ute så jag väljer att mysa ner mig med Elsas Värld och en chailatte! Hörs sen.
xox

THERESE FREDMAN

Hennes kläder är som en dröm!
xox

ALL THE GOOD STUFF

Här är lite utav goodiebagsen från FashionDAYS! B.la Från Svea, Bloom, HBC & Jolina.

TO MUCH FASHION!?

Jag tror nog vi har minglat lite väl mycket denna helgen, jag behöver vilotid. Uppdaterar långsamt men det kommer, det kommer! Lite mer energi bara så är man back on track!
xox

RSS 2.0