HAR DET BRA

Sol och varmt här nu, därav inte så mycket tid framför datorn och bloggen. Nu är iallafall våda Midterm exams över och vi kan pusta ut i tre sekunder för nästa vecka börjar vi med level D.. Nu är vi inne på slutspurten, bara 2 månader kvar vilket kanske för vissa låter mycket men för oss inte alls då 10 månader redan passerat som en stormvind. Skulle bara kika in, slänger upp en av Annis bilder här ovan för att visa att vi njuter av varje solstråle. Ikväll blire bio för första gånger i SH, Ciao!

SISTA MIDDAGEN MED JOEY

Innan Josephine åkte hem hade vi en mysig middag på Abbey road tillsammans!


TURISTOMRÅDE

Igår fick jag nog av plugget så jag och anni bestämde oss för att åka till ett mysigt lite turistområde för att kolla lite och ta en god cappo. Efter det begav vi oss till french consession där vi kikade runt i små butiker och bara njöt av det fina vädret!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/434259/images/2012/pic_200145823.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/434259/images/2012/pic_200145837.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/434259/images/2012/pic_200145874.jpg" class="image">


Mitt nya beroende

Mitt nya beroende är Sims, har aldrig använt det tidigare och nu är simsfolket det viktigaste som plingar till på ipaden.


En dag med prov

Idag hade vi två av fem prov, alltså har vi bara ett kvar för imorgon,lördag, ska bli gott att bli klar imorgon eftermiddag innan vi påbörjar D-kursen och sista terminen på Fudan!

Riktigt skönt väder idag, vi satt på skolans gräsmatta i några timmar efter på killarnas balkonger. Riktigt gott väder, idag kom Jesper hagberg för att hälsa på med!


MIN FÖRSTA SKINNPAJ

Skinnjacka uppsydd på symarknaden i lammskinn för 1200kr! Tog homedelivery, blev jätte bra!
xo

20120410

Här e lite blandade bilder från senaste dagarna som trillat ut ur mig kamera.
Clara på Helen´s


Mat

Joey i taxi på väg till stan

Blev många alltiallobutiker och Joey provade olika klämmor



Vi åt Koreanskt innan Joey lämnade oss för HK

Jag köpte skydd till ipaden, rosa såklart!

Och ett par röda Toms, dem rosa vart för små..

ANNIS FÖDELSEDAG

För ett par dagar sen vr det även Annis tur att fylla 20år därför gick jag och ett gäng upp till henne på morgonen och sjöng en melodi. Efter det begav vi oss till symarknaden och sedan ut för lunch med hela familjen Haraldsson, mycket trevligt och gott! Efter detta gick vi skillda vägar då jag skulle inhandla födelsedagspresent och sedan möttes vi upp för middag på Radisson och lite dans på Bar Rouge, Grattis igen Anni!

TREDJE GENERATIONEN

Som jag väntat.... Nu är den äntligen min! Ny leksak

JOSEPHINE

Nu är Josephine här, därav dålig uppdatering. Har glömt att ladda kameran också så detta fick bli en bild från min nya iPad. Nu ska vi gå och äta frukost innan en shoppingrunda! Ciao

NEW IN

I veckan skulle jag och Clara till apoteket för att inhandla lite medicin, påvägen dit blev det lite stop i butiker och jag fick med mig en ny hatt och en bas-tshirt. Vi åt subway till lunch också, min nya kärlek!

TISDAG

Lite bakis och trötta bestämde jag och Clara oss för att ändå ta vara på soltimmarna på en uteservering som riktiga Svenskar. Det fick därför blir en riktig lyxbakislunch på en nyfunnen italiensk restaurang med riktigt skön uteservering. Trots att det blåste rätt mycket igår så både det ena och det andra flög iväg, exempelvis vår pizza haha, så vart det en riktigt lyckad lunch. Efter detta tog vi oss vidare till ett köpcenter i närheten där vi mötte upp Linnea, där fixade vi till våra naglar så  nu är dem fina och hela igen.

MÅNDAG

Dagen efter söndag var det upp relativt tidigt för tillfräschning av mig själv och mitt rum, vid halv ett skulle nämligen GPT09 besöka Fudan University och så även våra campus. Det var en otroligt varm dag! På kvällen sedan blev det middag med våra gamla lärare från Teknis och utgång på det med några utav eleverna från 09. Bra dag!

SÖNDAGSKVÄLL

Det blev prat och vin på min balkong i några timmar, sedan tog vi oss till studentkrogen för att ,öta upp dem andra och kvällen avslutades på ett proppfyllt M2!

GOSÖNDAG

Trots att första delen av denna söndagen skulle bestå av skola blev det en riktigt bra dag. Vi startade med skola 8-11.35 och tog oss sedan hem för avlass av böcker och ombyte, efter detta tog vi en taxi downtown för att käka lunch, riktigt gott! Det blev dessutom shopping och massa annat, kan inte annat än alska detta vädret. Vi köpte rosé (INTE KINESISKT!! JIPPI) så ikväll blir det roséhäng på min balkong och sedan utgång för att fira ledighet. Hoppas ni får en lika bra Söndag som jag har tack vara sol och härliga vänner! Ciao bella.
Till iPaden som kommer med Joey nästa vecka!
När livet är såhär bra funderar jag faktiskt på om jag borde stanna kvar i mitt andra hem..
xo

RSS 2.0