JAG ÄR KLAR!

Nu har jag skalat av alla arbeten jag hade i skolan och är härmed klar. Om 4 dagar är det bal och om 14 är det student. Åh va skönt.

Student nr1, Student nr2, Student nr3 (Kommer sen)

Här är två utav dem klänningar jag valt att köpa till studenten. Enligt mig anser jag att man bör av minst två på lager för hela dagen/kvällen. Just för att man efter flaket kan vara ganska smutsig. Jag har en nr3 med men eftersom att den är slut på internet finns det inga pressbilder! Jag tar och lägger upp en egen bild senare. Jag gillar den hel vita Smirk klänningen bäst! Vad ska ni ha?
xox

BAL 2011

Bild: Cassandra Isberg på Almås bal

Igår kväll var vi och såg när Almås studenten skulle spatsera upp för grands Alé. Många fina klänningar och uppsättningar fick man se men det gjorde ju självklart en själv väldigt nervös. På Onsdag har vi bal, min balklänning är inte färdig och jag vet inte hur jag ska ha mitt hår. Det löser sig alltid men jag är ändå väldigt pirrig!
xox

ROSIE HUNTINGTON WHITELEY


MYCKET MATEMATIK..


PINK ORANGE


SKOLA VS. SOMMAR

Nu är det sista veckan på skolan, samtidigt som det känns otroligt bra så är det även ledsamt och tufft. Just nu känns det mest kul men jag vet att jag kommer bli lite förkrossad den 10 Juni när vi ska springa ut från skolan. Nu har jag en inlämning i SamhällB och ett Matte prov. Sen är det över!!!! Snart ska ni få se mina studentklänningar, balklänningen får ni se den 1 Juni.
xox

DREAMHAIR

Mitt liv just nu är rent av skit jobbigt. Jag har svårt för matte och därför känns nationella proven i Matte (EEEE) inte så lockande. Slutet är nära och jag hoppas till gudarna och ala högre krafter som finns att jag klarar det.
PS: Letar löshår till balen, ska ha klipps då jag bara vill ha utsläppt hår. Åker med största sannolikhet till Göteborg imorgon och inhandlar det. Dem har ju bara svart och blondt i Borås.

HEMMAKVÄLL!


SKORNA

Sjukt snygga skor till en väldigt enkelt outfit.
Som de flesta som brukar läsa vet går jag i trean och det innebär också att studenten och balen är riktigt nära nu. Om jag har räknat rätt ska det bara vara 13 skoldagar kvar tills vi får fira i fina klänningar och på champagne sprutande flak. Jag längtar helt sjukt mycket!

SVT FÖR INSPIRATION!

Rekommenderar att se tv programmet Fashion som sänds på svt. programmet är ca 30 minuter långt och går att se på svtplay. Där kan ni alla mode intresserade hitta sann inspiration.
http://svtplay.se/t/118732/fashion

RASAR

Känslan av att världen rasar samman är inte okej, det är alldeles för mycket i skolan nu och så tillkommer tragedi. Hur tar man sig igenom något nr man har för mycket att tänka på? Bör inte någon undra hur man mår?
Hur som helst är det 3 veckor kvar till studenten och nu är det fan gasen i botten asså, ett kort GG avsnitt och sen blir det studier hela kvällen..
Hoppas ni har det bättre än mig, xox

DEN STORA IGEN!

American apparell leather carry-all.
MÅSTE HA!

TRÄ!

Att matcha en ljuv sommar klänning i mjuka tyger med robusta träklackar kan vara det snyggaste. Synd att man bara har ett par hemma, det får bli att klicka hem ett par till!
xox

STORA KUVERT VÄSKOR (!!)


BALSMYCKEN!?

Hjälp! Jag måste ha balsmycken, min klänning är inte den på bilden utan den är vit med silver detaljer. Jag letar efter armband och örhängen i silver men ändå inte sugen på att lägga alldeles för mycket pengar på det. Någon som vet något bra ställe? GLAM GLAM!
xox

FAVORITER

Detta är mina absolut favorit glasögon, använder dem helsvarta jämt nu för tiden. Ju större desto bättre! "Tantband" kan ju också vara det bästa jag köpt på länge, så skönt att bara släppa ner glasögonen över bröstet och inte sätta dem i håret och få trassel. Tummen upp!

GHD

Ny, fin och sjukt bra! 

RSS 2.0