KENZA & TYRA SHOW!

Äntligen börjar Kenza och Tyra show, hoppas det är grymt!  Jag har spänt väntar och 21.00 sitter jag spikad.
ciao

TEKNIS, TY WI ÄRO BÄST!

Råkade ställa klockan en timma förtidigt idag så har haft nästan 2-3 timmar på mig att göra mig klar och jag sitter fortfarande och väntar på att få ge mig av mot skolan. Eftersom att jag var ledig igår känns det som en helt ny vecka, men thank good its almost Friday. Idag blir en dag på skolan, 2 lektioner, MatteD -lunch - Bilologi. Skönt!
.
Kollade precis Glee S2 E2, Det första avsnittet var bättre men jag har saknat programmet en del. äntligen tillbaka! I gott sällskap med Desperate house wifes och Gossipgirl. Härligt med höst!
.
Idag skiner solen och just nu sitte rjag och kollar in i mina garderober för att hitta någon passande klädsel för dagen, så sjukt rörigt i dem. Måste rensa snart.
.
Ha en underbar dag! xox



BRA DAG!

Haft en väldigt bra ledig dag, älskar studiedagar.

FASHIONDAYS!

Precis kommit hem från ett otroligt inspirerande och bra möte med ett gäng sköna människor angående höstens FashionDAYS. För er som inte vet var detta är eller kanske inte bor i Borås, så kan jag säga att det är någon bland det roligaste under hela året. Det är bl.a olika outletts, visningar, shopping och massa andra events.
Denna hösten kommer det att äga rum i slutet av oktober, och detta ser vi mycket fram emot. Jag ska alltså jobba lite med detta iår och det ska bli sjukt spännande.
Så om ni bor i Borås, missa det inte!! & bor ni någon annan stans, kom hit!
LATER! nu blir det idol. xox

Mamma, snart är det ju jul!

Dessa skor önskar jag mig i julklapp :) bland annat såklart.
Primeboots - orginal.

LÖRDAG MED HÄRLIGA VÄNNER I BILDER!



Bästa reklamen genom tiderna!


410!

Laddar upp lite bilder sen, det ska bli gött! Nu Idol, hörs snart. puss

regn

Jag hoppas varje dag att turen ska vända och att allt ska bli som jag vill men istället verkar allt bara falla längre och längre isär. Trött på skiten! Går ut med härliga vänner ikväll och trotsar vädret, hoppas bra en bra kväll!

VÄLDIGT SUGEN PÅ DENNA!


En bra helg, en sämre tisdag!

Det var en riktigt bra helg med en riktigt bra kräftskiva men denna skolveckan känns väldigt tung. Nu ska jag börja jobba på första debatten för veckan. Hoppas att ni har en bättre tisdag än jag.
Gossip Girl S4 E2 kom ut idag, jag grät! Det säger allt. åh vad jag har saknat Chuck hela sommaren.
Hoppas verkligen på för mycket. xox

HELG

Skönt med helg, så underbart verkligen! Trots att veckan gick väldigt fort.
Idag fick jag ett spännande inslag i min vardag, vill ha det så varje dag. Hemlis.
I helgen blir det mys och kräftskiva b.la. Så den lär bli bra.
Sänder en extra tanke till min finaste vän Josephine! love

BLOPPIS/POLITIK

Jag har ett problem, jag får inte in något mer i mina garderober och borde väl kanske rensa ur den lite. Men ändå vill jag inte sälja det och om jag lägger det på vinden kommer jag glömma av det. Så vad gör man? Jo jag tänkte först på Tradera men det känns så krångligt och en RL skjorta går för bara 100 kr vilket är lite för lite enligt mig. Kanske borde prova bloppis. Hm får se!
.
Alliansen och de Röd/Gröna var på våran skola idag för att debattera kring b.la utbildningspolitik och skatter. Jag är inte super mega intresserad av politik men nu är jag sjukt taggad. Man kan ju säga att Alliansen vann om man summerar responsen från åk3 eleverna som var och lyssnade. Den stora frågan är, vem vinner efter att alla har lagt sin röst på Söndag? Jag vet vart jag står, vet ni?

Not so sexy ha, gaga?

Men skapar rubriker gör hon ju!

ÖVNINGSKÖRA

Nu har jag tagit tag i mitt körkort äntligen, så övningskör istortsätt varje dag och alla lektioner inbokade. Hoppas att få det senast i november :) HOPPAS!

Förlåt, jag är seg!

M
en livet är upp o ner just nu, behöver inspiration. Hjälp! ps: kär i kappan!

PROJEKTARBETE

Orkar inte arbeta.

MANDARIN

Jag har så himla mycket plugg idag att jag knappt förstår det själv, Jag ska på två dagar ta igen all kinesiska vi försökt lära oss under två år. Det fastnar verkligen inte, Men idag ska jag verkligen försöka. Lite biologi blir det med, KUL SÖNDAG! jaja, vädret är bra i varje fall.
Bild; Mitt nästa inköp!
Nu börjar jag studera, xox



FRIDAY BABY!

Sååååå skönt med helg, behöver det verkligen. I helgen, blir det födelsedagskalas för Denise som fyller 18, en tripp till Göteborg och massor av kinesiska plugg. Hoppas ni får en bra helg!
Tipsa gärna om era samt andra bra bloggar, behöver något att läsa!
xox

TOPSHOP

En kopia av något bättre, men vill ha dem NU!
xox


Thinking about Prom. What to wear!?


RSS 2.0