HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag :D
HAAAAPPY! Idag blir det middag ute med familjen och sedan vidare till Vinci för en öl. Jag är ju trotsallt 18 nu, hihi.

deutschland

Vi hade en rätt härlig resa, vädret var otroligt bra, sol och runt 8 plus grader var skönt. Det var kul att få gå på CeBit mässan ( världens största teknik mässa) i Hannover men jag tror att jag och Linnéa som i själva verket inte gillar CS upp skattade spelhallarna där det var världsmästerskaps turnering i full rulle mest :) . Vi besökte även Bergen Belsen, ett arbetsläger som idag är ett stort informations center då bara ett fåtal gravar står kvar. Jag har aldrig riktigt varit ett big fan av tyskland men fick upp ögonen mer för det nu! så det var kul. Vi åkte buss och två färjor och jag tror nog bussresan gjorde en stor del av resan. Jag är hel nöjd!

Nu har jag en full späckad vecka framför mig, ungefär såhär ser den ut:
Måndag - företagsmöte, fika och shopping.
Tisdag - Förberedelser, handla och till frisören.
Onsdag - Engelska lektion, UF mässa och skriva arbete i Psykologi.
Torsdag - UF mässa, FYLLA ÅR, Middag och utgång.
Fredag - inlämning, skola, kareoke kväll.
Lördag - Födelsedagsfest
Söndag - Plugga fysik och städa.

Det är ändå en väldigt kul vecka som väntar :) Mest av allt längtar jag väll till min födelsedag då det är dags att bli myndig. Nu; Lite bilder från Tyskland! enjoy.







Tack för idag!


kling



Älskar verkligen Garden kolletionen från H&M, Önskar det var het sommar nu så att man kunde klä sig i lite mer färger :)
bild: http://stylebykling.tv4.se/

Jag är hemma från tyskland nu, vi hade mycket kul och det var mycket att ta in. Lägger la upp lite bilder senare. Hoppas ni haft en bra helg. Pus

Tyskland 05.50

Imorgon tio i 6 åker jag och min klass iväg till Tyskland för att gå på CeBit mässan. Världens största teknik mässa. Det ska bli jätte roligt men jag känner att jag är lite efter med tanke på att jag inte börjat packa ännu och innan det ska det fixax massa till imorgon, en dusch och hinna i säng innan 23 (helst) PUUH! Det är nog dags att sätta igång.

Hoppas ni får en bra vecka vi hörs på Lördag.
Puss

RSS 2.0