DRÖMJACKAN!


KRÄFTSKIVA Á LA LARSSON


VÄLKOMMEN HEM!

Min morbror är på besök med sin fru från USA. Fun!

BÅSTAD UPDATE

Vi har det bra, trots omständigheterna med huvudet! Jag klarar väl mig, ikväll blir det Rebecca och Fiona på Madison och imorgon laddar vi för en härlig kräftskiva i Torekov! 

SHANGHAI 39

Om 39 dagar, den 22 Augusti, går flyget och flytten mot Kina. Ännu mer exakt Shanghai! Helt ärligt är ångesten mer stor än lyckan att åka iväg. Det är ett ypperligt tillfälle att utvecklas och uppleva något bortom min vardag men samtidigt är det sjukt jobbigt att lämna alla vänner och familj här hemma i Sverige. Nu är det som det är och ett år i Shanghai ska jag nog klara av på bästa möjliga sätt! Internet kommer fixas och jag fortsätter här, fast med fler bilder och text i en helt annan kultur! Det kan bli intressant.
xox/N

HJÄRNSKAKNING

I Måndags slog jag i huvudet på ett riktigt klantigt sätt i ett för lågt tak, jag har fortfarande sjukt ont, speciellt vid snabba rörelser. Så nu blir det till att ta det lugnt trots omständigheterna! Typiskt typiskt..
xox

BÅSTAD

Jag befinner mig förtillfället i Båstad hos min kära vän JohnJohn! Nu ska vi äta middag och festa (igen). Vi hörs av lite senare! xox

H&M

NY! Perfekt till höga 501:or

NELLY TREND

Köpte dessa fina sandalerna på Nellys outlett för bara 129 kronor!! Dem kommer från Nelly trend.
xox

NY

En dålig iphone bild på min nya fina långklänning från Design Only i Göteborg!

RSS 2.0