GADNÖS & GADNÅM

.. Söndag vart inte heller helt livlös, jag tog mig till skolan för att köpa böcker och kika på min nya klass + schema som jag förövrigt är riktigt nöjd med. Jag hyrde kyl till rummet för att få ordning på mina frukostvanor och åkte till mataffären med Linnea och köpte på mig en del. Efter det blev det middag och Titanic - mys!

Idag var första dagen i skolan, jag kunde inte sova natten innan så det vart en trött tjej i skolan idag. Somnade på två av tre lektioner.. Skärpning! Första intrycket av C-level blev inte så bra, jag fattade nada. Men det ska a börja flyta på snart det med. Fick en god frukost imorses iallafall och lite skratt från ExtraExtra!

TRÖTT MEN HÄNDELSERIK LÖRDAG

Natten till Lördag sov jag 4 timmar pga av en berikad utekväll här i SH. Jg mådde mindre bra dagen efter men tog mig ändå iväg och mötte upp resten av gänget för lite turistande. Då det är Annies sista vecka och vi har tre nykomlingar lät det som ett bra förslag. Trotts trötthet och magont var det en riktig rolig dag med besök på Yuyuan garden och symarknaden. Efter ett pit-stop hos Linnea där jag däckade i soffan mötte vi upp killarna för att dra och käka Teppanyaki, fantastiskt gott, fantastiskt kul! Kevin skrattade så han satte i halsen.. haha! BIIIIILDER!

Vi hittade en Kines med rolig pose och envisades med att härma och ta kort med honom, han blev glad!
Theo & Johan
Kevin..
Slänger upp ett stort lass med bilder, man vet aldrig när blogg.se slutar fungera igen..
xoxx

BÄSTA SYSSELSÄTTNINGEN GENOM TIDERNA

Kan man inte vara i Sverige så kan man åtminstone njuta av nostalgi. Såhär spenderar jag mycket tid nu, Pip Larssons!

GLAD

I veckan kom tre nya ansikten till SH, mer exakt tre Göteborgare. Ännu mer exakt tre roliga prickar. Igar var vi på symarknaden, fakemarket och sedan åt vi middag i stan. Jag kan sammanfatta det så att jag har nog inte skrattat såhär mycket på sex månader. Ikväll fick det bli häng på studentkrogen och drinkbord på G+. Känns otroligt skönt med alla nya ansikten runt om på campus och nu går vi in på sen sista tiden här i SH. Jag känner hur jag trivs och hur jag kommer sakna det när jag åker hem. Snart fyller jag 20 och då kommer min mamma och syster för att fira, längtar!!
PS: vill du bli av med tiggare i SH, köp en ros! Snälla Kevin köpte en till mig :)


BLOGG.SE ASSÅ!!!

Blogg.se kan ju vara den krångligaste bloggportalen i världshistorien. Nu kan jag äntligen ladda upp bilder igen då den möjligheten legat nere i fleeeera dagar. Därav bild regn från en av kvällarna ute sen jag kom tillbaka till SH. 

la brasiliana keratin treatment

Yes då var det gjort! 2400kr fattigare men oj så nöjd. Fick bli lite ny färg och klipp också. Det enda negativa än sålänge var att han var tvungen att klippa av mer än 10cm pga att det var såpass slitet (Har inte vågat låta Kineserna röra mitt hår). Till på fredag är det förbjudet att på vatten i håret så då ska jag tillbaka och få det tvättet. Efter det vet jag exakt hur bra effekt det gav efter tvätt. Men nu är det spikrakt och silkeslent. MMMMMM, platt hår i ca 4 månader. SKÖNT(!!) Nu får tången vila.kl
Oj vilken dålig bild, haha. Ser inte riktigt hur det blev där men bättre bild kommer förmodligen senare. Ciao!

TRY TO SLEEP WITH THIS OUTSIDE U'R WINDOW!

Kineser alltså, det eviga pangandet har aldrig slut!

!


HEMLÄNGTAN

Hamnat i vad man kan kalla en svacka, en ganska djup en. Ingenting händer här och det gör allt bara värre, jag hade gjort nästan vad som helst för att få komma hem ett par dagar. Jag saknar mitt gamla/riktiga liv, mina vänner, familjen och bara Sverige i allmänhet. Tro det eller ej det kan vara riktigt tråkigt i en storstad ibland också, dessutom gillar jag Borås. Jag saknar att hålla i projekt och ha många bollar i luften. Få tänka på annat än kinestecken och vad jag ska äta för mat varje dag. Min hjärna behöver jobba och mitt hjärta behöver värme! That's all for now. Over and out!

BACK IN SH

Ja som rubriken säger, nu är jag på hemmaplan igen i ett iskallt SH! Vet att det ite är något mot dem -15C som ni har där hemma i Sverige men när man kommer ifrån +30C så kan man inget annat än att klaga lite. Det som är väldigt positivt med SH är dock att det lär bara vara en månad kvar av kyla, här håller inte vintern i sig som hemma i Sverige utan det blir vår som det borde redan i Mars. Tack gode gud för det!! Kanske blir vårjacka på min födelsedag detta året istället för snökaos..

När vi anlände tidigt på morgonen i SH var jag redigt trött. I taxin påväg till campus kunde jag knappt hålla ögonen öppna och allt jag ville var att få komma in till mitt rum och sätta igång AC:n på +30, men inte då! Sebastian har under mina tre veckor i Thailand bott i mitt rum och därav hade han nyckeln. Efter ca 1.5 timmes väntan i en iskall trappuppgång kom han med nyckeln. Jag var redig som för en gång skull packade upp mina väskor med en gång, åt lite mat och sedan somnade jag på stört. Efter några timmars sömn plingade det till i mobilen och Jennifer som flyttat till en ny lägenhet ville ha över oss på vin och mat. Jag var inte sen att tacka ja, killarna kom över också och efter endel velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att gå ut och festa tillsammans. Det blev dans in på tidiga morgontimmarna på G+ och Hollywood.

Den 22 Februari börjar skolan igen, eller vi har iallafall registration på skolan, så nu blir det två veckor fyllda av ingenting. Lite "förkick" i böckerna som jag fick av Malin och så ska jag besöka en Engelsman som förhoppningsvis ska hjälpa mig få till mitt hår. Platt en gång för alla genom att göra en Brasillian blowout. Kostar bara 1500kr(!!) här.
Bild från kvällen i Fredags

WOPS!

Oj det har visst gått hela fem dagar sen jag bloggade senast, helt ärligt beror det bara på att jag njuter av att vara där värmen är och vill inte ödsla mycket tid framför datorn dem här sista dagarna som varit. Nu är vi nyss hemkomna efter ytterligare en dag på stranden. Färgen har satt sig och imorgon natt åker vi tillbaka till vårt andra hem SH. Känns både bittert och skönt, kommer sakna att bada och gå i shorts men någon gång måste man ju komma tillbaka till verkligheten. Om ca två veckor är det inchekning på skolan igen och då börjar nästa termin och level C i Kinesiska. Känns bra med nya utmaningar trots att jag faktiskt tro det eller ej haft en del hemlängtan till lilla Borås. Men vad gör väl den då min kära syster ringde mig på skype igår och frågade hur vädret var under mars månad i SH, när jag förklarat att våren har tagit tag i SH och vi slipper kängor och dun så kom överraskningen, hon och mamma kommer över under min födelsedag i början av Mars. HUR LYCKLIG. Detta gjorde mig redo och taggad igen på att komma tillbaka till livet i SH
.
Imorgon lär det bli iallafall någon timme på stranden, vi åker inte mot flygplatsen fören vid 23 tiden så det finns gott om tid. Ska se till att städa och packa i ordning det mesta idag så vi får så mycket njutbar tid imorgon som möjlig. PUSS!





RSS 2.0