Inspiration


SJUK, TYPISKT!

Precis när jag tänkt börja köra igång med bloggandet igen så går jag åker på halsfluss, inte okej! Men imrogn blir det en dagens för trots feber och halsont ska jag vara duktig och ta mig till skolan!
Kollar just nu på fångarna på fortet, sån nostalgi! eller vad säger ni? Visst är det jätte kul att det har börjat igen. Det tycker iallafall jag, back to the 90's!
Hörs imorgon, xox

TILLBAKA

Inget är bra än bara lite lättare och jag mår bra när jag får vara i skolan och allt liksom håller på att falla på plats igen. Just nu sitter jag och fördriver en timme utanför aulan med min mac då IV-valet jag skulle ha (Journalistik) inte blev av och vi tydligen har sovmorgon varje tisdag framöver.
Denna veckan lär jag bara befinna mig i skolan & hemma, möjligtvis på Viskan, men det kommer bli lungt fram till Fredag då de nya eleverna på Teknis ska bli ettor. Ser fram emot detta & ser verkligen fram emot helg!
Hörs sen, med en lite roligare update!

PUNKT!

Verkligen haft en otroligt rolig morgon/förmiddag i skolan då vi bara kollat in alla nya ettor och hängt i klubbis. Mådde jätta bra, allt var  jätte bra, men det är precis när man blir bekväm i det som allt spriker.
Tar en paus. xox love

HÖST

Sjukt snygg tröja från Lindex, kostar 349kr och är mycket snyggare i verkligheten! Knappar hela vägen ner på ryggen. Måste jag trycka in i garderoben.

äntligen!

För ungefär två veckor sedan klickade jag hem denna godingen, och samma dag som vi åkte till Rhodos plingade det på dörren och där stod den. Härligt med något nytt!

En pytte liten del av Rhodos'10







BACK ON TRACK!

Nu är jag hemma i regn och rusk efter en fantastiskt bra vecka på Rhodos med Elin. Jag är super nöjd och kommer dela med mig av olika händelser den kommande tiden. Nu tickar klockan mot morgon och det är dags att lägga huvudet på kudden, måste ju säga att det är skönt att sova med duntäcke igen :) xox

LITEN DEL AV PACKNINGEN!


IDAG RUNT 17.30 DRAR VI!

äntligen är det våran tur att göra Rhodos osäkert, hoppas ni sitter kvar om en vecka för nu  blir det sol, bad och fest för hela slanten. Ha en toppen vecka, nu ska jag packa! :)
kiss

LÅNGKJOL, DET ENDA RÄTTA!



Min nya favorit, långkjolen. Om ni som jag letade/letar efter den perfekta, så finns den bl.a på Nelly outletten i Borås för endast 69 riksdaler.

OM TVÅ DAGAR!





Åker jag och elin till Rhodos för en veckas sol och fest! Längtar så...
Någon med bra tips kring uteställen, stränder m.m. i Rhodos stad, hojta till!
xox

MACBOOK PRO DIREKT!


Äntligen har jag klickat hem min Macbook pro och den beräknas stå utanför dörren inom 24 timmar. Får hoppas dem kommer innan onsdag då jag åker till Rhodos bara, man vet ju aldrig med leverans tider. Är så nöjd och äntligen är den köpt. Tillgängligt belopp på kontot nu är inte lika kul kanske, 70kr! Det ger sig!

RSS 2.0