holds on to my money!

Idag har varit en lång dag och den är ännu inte slut. Stan tidigare idag för att köpa hårfärg och blond spray, som förövrigt blev väldigt konstigt. Skulle göra lite blondaslingor för att fylla i dem jag redan har men det blev lite kladdigt och nu är jag nästan helt blond, uuuuuh!

Planerna för nyår är ändrade men det blir säkert kul kul kul! Blir lite brunch hemma först och sen vidare mot Sparsör för fest och dylikt!



Love it!

ah och såhär såg det ut innan vi hade öppnat julklapparna!



Visst är det väll mysigt med jul :)

Lite julklappar!

Här har ni några av mina favorit julklappar jag fick den 24 december, Tack "Tomten". ( dåliga iPhone bilder ) ni får utsäkta.








Mycket nöjd

längesen! GOD JUL

Nu var det längesen jag skrev men har haft fullt upp nu vid jul och min iphone har tagit mer uppmärksamhet än datorn. Det är liksom otroligt mycket enklare att snabbare att gå in där. Imorgon åker vi på mellandagsrea i Göteborg och imorogn ska jag försöka komma ihåg att lägga upp lite julklappar. Fick bl.a. ( EN NY LV VÄSKA :D :D )- där bjöd mamma till lite extra, massor av kläder, parfym, smink, smycken, skor m.m. Hoppas ni har haft en bra jul. För min har varit den bästa på länge och jag är fortfarande propp mätt från igår hihi.

Vad fick ni i julklapp?
hörs imorgon (L)

OM 3 DAGAR!!

ÄR DOM MINA! ligger nu mera under granen och bara väntar på mig med alla andra klappar. FINALLY! (Skorna Kling har på sig. Från DinSko)


sällskapsspel

Gårdagens öde såg ut att gå i spillo trotts att Charlotte hade kommit hit. Men vid 23 tiden slängde vi åtminstonde halva klackarna i taket och det blev sällskapsspel och öl här hemma ett gäng. Skönt det med!

Underbart med jullov, kan inte riktit förstå det. Känns fortfarande som om man ska till skolan imorgon. Men imorogn blir det stan vid 13 tiden och sedan vidare till Jennifer för julklappsspelet och mys med alla brudar i klassen. Kan bli kul!  Vet att varit tyst på sistone men i slutet av skolan hände det mycket, nu är jag tillbaka. Hoppas eran helg har varit bra, mysigt med fjärde advent.

Nu; Coyote ugly, sovgott och dröm sött!


ännu en söndag.

Inte skrivit på länge jag vet, men inte haft tillräkligt med tid eller nåt.
Kollar på film nu, skönt att bara ta det lungt och slippa plugga men måt sjukt dåligt idag med efter en sjukt rolig och bra helg. I fredags var det fest på skolan och igår var det lite fest hos johanna innan de skulle ut. Jag drog iväg med Anni haraldsson och gänget istället och var väl hemma runt 5 på morgonen dödstrött :) så det ska vara!

Vi hörs imorgon
puss


Godmorgon

GODMORGON, siTTER PÅ BUSSEN TILL SKOLAN OCH SKA HA PSYKOLOGI LEKTION MUNU. BLIR MYCKET LUCIA IDAG, SKÖNT. HA EN FIN DAG VI HÖRS SEN

äntligen!!!!!!!

Äntligen en ny mobil! Det fick bli en iPhone :) bätttre blir det inte!


idol












1.Mariette, 2.Bingo Rimer, 3.Juryn, 4.Lite idoler, 5.Reza, 6.Eddie, 7.Rabih, 8.Andreas, 9.& till sist två Kling.
Det var kul, hade kunnat vara i denna miljön varjedag i resten av mitt liv. Ett framtida yrke kanske?
Någon annan som var där?

mys vs. öl

Båda låter frestande mest för att mys inkluderar trevligt sällskap men vi får väl se senare ikväll. Det väger just nu rätt lika.  Vad gör ni ikväll?

Med tanke på att min mobil har gått söndet oh abonemanget har gått ut skulle idag varit den dagen jag köpte mig en ny mobil men får vänta tills imorgon. Det går att vänta, jag menar den som väntar på något gott väntar aldrig för länge men suget efter en iphone är lite för stort även behovet. Jag överlever nog :)


Vi var i Stockholm & lite såhär var det! enjoy.









Jag drack gudarnas dryck Sangria äntligen mums, Vi hade småfest, Vi råkade hamna på mcdonalds trots om och men, Vi åt god mat, Bilderna blev suddiga av olika skäl ;P, Första stoppet fick bli Gränna.

Här är bara en liten bit av alla bilder men det får räcka, ni förstår nog att vi hade en svin bra helg :)
puss


påväg!

Såhär ser jag ut när vi är på utgång nu! Blev dock en rätt dålig bild men men :)
ALL BLACK. Kavaj- röda korset, klänning - åhlens, armband - blandat, örhängen -Chanel, väska - mulberry och kängor från din sko ( även om ni inte ser det) hehe. Som sagt, ha en bra kväll!


BOYBAND!

Nu drar jag iväg till göteborg för att se på Idol och Westlife fiiiint :) ha en underbar kväll. lägger upp bilderna från stockholm sen om det inte blir för sent. Här får ni ett smakprov. puss


Lite kläder och den nya klockan endast 200kr ;) bra köp!
see you soon.

jag ska!




Din sko i vår! otroligt snyggt, dessa ska jag ha.
Lovar lägga in alal bilder från Stockholm idag eller imorgon har nämligen rätt mycket i skolan alltså Slutprov i fysik imorgon så all energi går åt det just nu. Men jag är snart tillbaka! (För mycket läsare, för lite kommentarer)
puss.

RSS 2.0