Idag kom regnet tillbaka till oss.

Nu ska jag äta frukost och sedan gå och jobba ( suck ).
Idag är vädret inte som det varit de senaste dagarna. Väder flckorna säger att det ska börja redna runt 14 tiden och ännu värre, just nu ser det ut som det ska regna de första dagen/dagarna på hultsfred. ÅÅH!
Nu blir det frulle, hörs sen
xoxo

en daglig önskan!




Det fick bli ett till..

Var tvungen att slänga in ett inlägg till när jag egentligen borde sova bara för att tjata av mig lite. Jag gillar verkligen inte sånna här kvällar då man aldrig blir trött, det inte finns något att kolla på tvn och man bara tänker på onödiga saker. Det är sånna här kvällar som jag inbillar mig själv att jag vill vara med någon ( ! ) hela tiden och kanske inte bara då och då längre. Som sagt helt onödigt! fullkommligt emo ikväll (    :)    )
sov gott <3

ÄNNU EN NATT..

Efter varm dag som spenderats på helt fel plats, ( framför tvn? ) Så bestämde jag och Sandra att det var dags för ett kvällsdopp så vi tog bilen ut till Frufällan och tog ett dopp :) otroligt skönt och varmt dessutom.

Tänkte bara säga godnatt
ps: vilka är ni som läser?
xoxo


9 dagar kvar, -Lekte med ett nytt program! eyjoy


9' Snabbt, sommrigt och gott!

När  vi nu har kommit så här långt in på sommaren och midsommar är avklarat kanske man börjar tröttna lite på jordgubbar och grädde men ändå vill man avnjuta sommarens godaste delikatess JORDGUBBAR!.  Då har jag ett tips&recept på en ny smaksensation :)

1. Skölj jordgrubbar

 2. Noppa dem och skär dem i tunna skivor ( ju tunnare destu godare )

3. Lägg dem i en pajform och riv eller hacka vit choklad över dem.

4. Och in i ugnen på grill i ca 5-10 min. Färdigt och as gött, serveras varmt direkt ur ugnen med lite vaniljglass :)

mums :) /LYCKA TILL!


10' en lyckad kväll!

Känner inte för att skriva så ni får det i bilder :) Allt jag behöver säga är la: Grillkväll-fest





en störd askwall som avslutning :D
godmorgon

det funkar!

Fredags kvällens kläder;



:)


11'

Det blir grillkväll idag :) Mysigt/Kul.  Kommer mer bilder m.m. senare ikväll eller imorgon.

Fortfarande 12 dagar kvar!

Mitt bästa tips: VAR FÖRSIKTIGA, alla är inte snälla! & mycket kan hända.
Tragedi på Peace and Love --> http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/supersommar2009/article5427407.ab
( Det går inte att göra länkar för tillfället )
xoxo ta hand om er!

Vila i frid!

Något helt sjukt har inträffat Michael Jackson är död!
Kan knappt förstå det. En förebild, legend och helt otrolig människa som istortsätt alltid funnits med i ens liv har nu mist sitt. Usch det känns konstigt, Inga fler fågelmasker nu då eller?
läs mer här -->
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab


12 dagar kvar!


Bild på mitt tält, Hultsfred08
ÅÅÅÅÅH! - Jag vill åka nu.

ed westwick!

Världens snyggaste människa! and he is a singer to. MUMS!

http://www.youtube.com/watch?v=-lApNRt3otU

http://www.youtube.com/watch?v=ykr_87XxheI


13 dagar kvar!

Jag har blivit ultra mega förkylld trots det underbart varma och goa vädret. Detta suger men jag hoppas på att bli frisk tills den 7 juli bara :) ..

Något snabbt om festival; hm.. Håll tältet rent speciellt om du delar med någon. Det kan bli jobbigt annat och missöden som att solglasögon knäcks med misstag och smulor på liggunderlaget kan inträffa!

Mitt och elins tält på penace and love 08 var mindre städat :)

FESTIVAL TIPS! 14'

Lite tips för festival är ju alltid underhållande och bra för dem som är nybörjare. Ni kanske kan lära er något även av mig :) Om ni känner er lite ensama eller bara får syn på någon snygging m.m. så kan de här inledningsfraserna för att starta en konveration vara bra:

  • "Hej, vad heter du?" Enkelt och bra så länge man är noga med att inte fråga samma person mer än en gång.
  •  "Jag har tappat bort alla jag känner. Får jag umgås med dig en stund?" Bra förutsatt att man sedan inte erkänner att "alla man känner" är färre än, säg, tre personer.
  • "Hej, vill du ha en kaka?" (Eller en ballong, ett sugrör, popcorn, en kram eller vad man nu råkar ha att erbjuda.) Tyvärr finns risken att man på detta sätt mest får bjuda på kakor och inte prata med folk särskilt mycket. Vill man erbjuda något som innefattar kroppskontakt kan det även vara bra att fundera en stund över hur det kan tolkas av folk som tycker att man måste tolka allt hela tiden.
  • "Jag har en antenn!" Och så håller man upp ett sugrör. Risken finns att folk tycker man är knäpp, men det är kanske lika bra att de förstår det i ett tidigt skede.
  • "Hej, du är söt." Om man tycker det förstås. Kan tyvärr också tolkas som ett bevis på större intresse än man kanske menar. Dessutom kan det vara svårt att fortsätta ett samtal utifrån detta.

  • Var bara ditt gamla glada jag så kommer det gå galant. Jag själv använde mig utav "Hej, vill du ha en kaka?" på Hultsfred 08 men istället för kakor blev de pringles chips som jag inte ville ha själv. Fungerade rätt bra faktist hehe Lycka till!


    Sånna här roliga figurer kan du träffa om du bara vågar inleda med en härlig fras! 
    En av mina bilder från Peace and love 08 


    ONE DAY IN FALKENBERG!

    Idag var det meningen att Jag, Johanna, Agnes & elin skulle åka till varberg över dagen för att ha det skönt i solen och kanske till och med ta första doppet i havet den här sommaren. Men vi svängde istället av mot Malmö i rondelen mot varberg och drog blickarna mot Falkenberg. ÅH! vilken tur att vi gjorde det.. Falkenberg förgyller sommaren, sånna här dagar borde man ha varje dag och jag tror jag har brännt mig på minm högra arm :) puss.




    en lite mer gravid elin än vanligt! :) -charmigt

    DET NALKAS FESTIVAL!

    Festival gör mig lycklig och säkert många fler.
    Jag tänkte jag skulle köra festival inlägg tills jag åker alltså ungefär 15 st då det är så många dagar kvar innan bilen drar iväg mot Hultsfred i år igen. Det blir lite gamla minnen och bilder för att locka folk att kanske köpa en sista minuten biljett eller bara tagga till för dem som redan köpt en biljett! - Detta året blir grymt. Vi ses där ;)



    Bilder från Peace and Love 08

    TRÄNINGEN SÄTTER IGÅNG IGEN! WOHO ;D



    Just nu sitter jag bara i soffan tar de lungt och kollar på Entertainment now och laddar. Idag börjar träna igen efter alla jobbiga Pencilin kurer och sjukdomar som äntligen är över :D Ikväll kl 18.00 Blir det Spinning vilket är en av favoriterna. Jag längtar!

    OM 15 DAGAR DRAR VI TILL HULTSFRED ;D;D Längtar så jag dör! Detta året ska det blir ännu bättre än förra till och med bättre än hultsfred+peace and love tillsammans. Någon annan som ska dit? vi kanske ses där.

    handsome


    Två Söndagar i rad är inget jag gillar :/ behöver något att göra innan tristessen tar över mig :)

    MIDSOMMAR'09








    Präglades utav Alkohol, snappsvisor, skratt, kransar, dans, midsommarstänger, fest, människor, busschauförer m.m. Det blev en lyckad kväll. xoxo

    Hellre sent än aldrig :)






    Detta får summera varbergs resan. Detta  blev som en lärorik start inför hultsfred om 2 veckor då jag jag elin har med oss 2 nybörjare :D vi fungerar alldeles utmärkt.
    xoxo

    HEMMA

    Nu är jag äntligen hemma, är galet trött.
    Det var kul & mysigt i Varberg och nu blir det till att vila ut tills imorgon. Kamera sladden är nerpackad har inte orkat att packa upp ännu hehe. Så det kommer bilder sen, Jag klippte mig idag med - det blev rätt bra! visar sedan.

    Imorgon kommer elon hit vid 13.00 tiden så ska vi plocka blommor och göra fina kransar och sedan bär det av mot frufällan. Ha en underbar midsommar <3
    xoxo

    varberg

    befinner mig nu i varberg med elon, fanny och johanna och det är strålande solsken. Nu steker vi i solen och senare blir det skål ;D bilder på resan och min nya frisyr

    en helt vanlig tisdag!

    I morse åkte jag, elin och Sami till göteborg för att spendera sommarlovstiden på ett bra sätt. Jag hittade la rätt mycket men det blev inga köp idag tyvärr.

    När vi bar på väg hem så kom jag och elin på den galanta ideén att åka ner til varberg några dagar men p.g.a. knapp tid så blir det att vi åker tidigt imorgon bitti. Det ska bli riktigt skönt, bara sola, chilla och kanske ett och annat krök. Vi åker bara över en natt för att vara på topp till midsommar och att jag ska få utnyttja min efterlängtade Klipptid på Karma. Jag ska även färga håret, LJUST, inte blondt men ljus brunt med lite blonda slingor, vi får la se hur det blir och inte hoppas på något oranget.

    Nu sitter jag hos elin och kollar på danska paridise hotel - Hemskt! hhe.. Ska spendera natten här för att tidigt kunna lämna borås och färdas via bil till varberg.

    Jag har med mig mitt mobila nätverk så jag uppdaterar på vägen och när vi är där. Ska även lägga upp bilder på de första lediga dagarna och tiden i varberg. Vi hörs sen xoxo

    cholé


    snyggaste kavajen ever!


    BILDBOMB - STUDENTEN!

    Fredag; Studentmottagning+fest  at home.






    Lördag; Iransk musik och skratt på Samiras studentfest.



    Tack för två roliga kvällar ;D

    Bilder kommer snart!

    Nu sitter jag och kollar på massa avsnitt av The city och är allmänt trött bara. Vill ut och göra något men orkar inte, det är ju trotsallt inte skola imorgon. woohoe!

    Bilder från studenten och liknande kommer inom kort. Vilket innebär att de kommer senare idag om jag orkar hämta kameran + sladd! Kul helg har det varit iallafall. ;D
    xoxo

    reklam.

    Student igår! jag berättar mer senare, måste städa. suck!
    xoxo

    Jag behöver nya klackar!


    bara lite prat.

    Det är så synd när man fallar in i ett gammalt mönster som man aldrig tyckt om. Mitt mönster är uppbyggt så att det är kul en stund, bra ett tag & underbart ibland men sedan försvinner det utan någon större förklaring. Även att jag missar tillfällen som man borde ta vara på hela tiden. Men värst av allt, jag gömmer det. Blir inte upprörd, irriterad eller ledsen. Något måste göras. För mycket i skolan kan göra att man brister tillslut.

    Skolan är över nu. Men bara några veckor. Väldigt, väldigt, väldigt skönt!
    xoxo

    Filmtips.

    Senaste filmerna jag sett är I taket lyser stjärnorna och The notebook och nu jag har fått stop, någon som har något bra filmtips på något man kan kolla, gammalt som nytt, amerikanskt som svenskt, allt får suveränt ;) thanks. xoxo

    - Fråga vad du vill!?



    Snygg outfit.
    Bild lånad från stockholmstreetsyle.feber.se

    Tänkte ha en fråge stund. Fråga vad du vill här så fixar jag ett inlägg med alla svar så snart jag kan :) Love your comments. xoxo/N

    Varberg, åh jag orkar inte mer!

    Är i Varberg nu med klassen och väntar baar för att få åka hem. Alla skall sova i fästningen i gamla fängelseceller ( EN OCH EN ) hemskt. Jag är så sjuk nu att det är dags att förstå att man måste ta det lungt. Galet trött och min feber blir aldrig bättre, VILL HEM! till min säng. vi hörs sen.

    ps. Träffade Lovisa idag :) mycket trevligt. Det var längesen nu
    xoxo


    nästa station Kinna!

    Nu har vi precis åkt från våran trygghet teknis och är nu på väg till vår första destination Kinna. Jag mår fortfarande hur dåligt som helst, febern har ju inte direkt lagt sig. Det första jag ska göra när vi kommer till slutdestinationen varberg blir att hitta apoteket och köpa febernedsättande Alvedon. Och hoppas på att det hjälper lite. Mitt pencilin smakar fruktansvärt eftersom jag har inbillat mig att jag inte kan svälja tabletter blir det lätt så och då måse jag öppna kapslarna och bara ta pulvret som nog inte är att rekomendera. Marvin Gaye i lurarna och lite avkoppling ska nog hjälpa mig igenom detta!


    xoxo

    SJUK OCH FÖRSTA RESAN!




    Trots en dag med te och halsont fick det bli att inte ta de lungt ändå. Spelade lite kubb för att undvika se Sverige förlora mot Danmark sedan blev det helt plötsligt fest. Man får ju ta tillfället i akt då de vuxna har flytt fältet.

    Imorgon drar jag till varberg med GPT ( klassen ) för våran första resa, den såkallade Sverige resan. Kan ju säga de att jag ser mer fram emot tyskland och Kina resorna :D. till på tisdag uppdaterar på bussen och från fästningen som vi ska bo på. min smarta mamma har nämligen skaffat internett så jag kan ta med mig det överallt. känns skönt!
    sov gott, nu ska jag ta lite pencilin ( fått halsfluss igen, akuten suger! ) och sen blir de avfärd trots all feber.
    xoxo

    Challe är här, och vi har kul!


    favoriter!



    Ny hår accesoar som är lite bedårande till och med - Lindex
    Mina kära kängor som jag lipar lite över att behöva ställa in under sommaren - Din sko

    xoxo


    gårdagens äventyr!



    Blev examensfest med lite högskoleelver och sen efterfest hos FilipW med kryger m.m.
    Spännande, - by the way, i think i saw him again, but i didnt have the curage to say hello! :/

    utgång!

    hej alla godingar, Idag blir det utgång igen trots att jag har såpass ont om pengar p.g.a. studenten nästa vecka och hultsfred om en månad. Det blir många utgifter såhär på sommar kvisten. Vi hörs senare  (K)
    xoxo

    Skön skoldag, snart hemma!

    Otroligt skön skoldag, bara en Tekni9k lektion när vi får sitta framför datorerna och mest chilla efter ett väldigt bra besked om betyg. Känns skönt! Nu har vi inget kvar i åk 1. Helt sjukt att det redan gått ett år. Snart blir det till att ta sig hemåt och bara ta det lungt, spela lite playstation och blogga färdigt. hörs sen
    xoxo

    johanna är bäst!

    min kamera är hittad!
    hörs sen xox


    tja.

    Jag måste uppdatera men jag har en hel hög med arbeten och 3 prov imorgon så jag måste tyvär skippa det idag. Kan ju avslöja min hemska nya upptäkt!! jag hittar inte min kamera :(
    xoxo

    new friends gives you hope and happyness!

    Under årets kortege så hade jag inte bara kul och fick åter gamla vänner. Träffade bl.a. två härliga killar från teknik tvåan en utav dem är Rasmus Söder som blivit "tuff" och skaffat sig blogg precis som jag. Detta tycker jag är lite underhållande och tänkte därför göra lite reklam så han också kan få lite besökare :) så snäll är jag.
    Måste även nämna att det var mycket kul att träffa dig igen Ellen, Underhållande.   (:


    Bild lånad av Rasmus Söder .
    xoxo/N

    usch!

     
    före och efter!
    Inte okej, Rihanna misshandlad av Cris brown. Vem kunde ana detta :/  läs mer här:
    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4462629.ab

    RSS 2.0