NY

Min nya snygga jacka! Förövrigt mycket snyggare på. Kul att ha symarknaden här faktiskt, om man vill ha något är det bara att gå och tala med dem, välja tyg, och så är det ditt nån dag senare. Denna jackan har ingen annan nu så det blir perfekt!

SISTA ADVENTSPAKETET

Det blev lite försenat. Men, hejhej Svensk choklad!

SNEAK-PEAK PÅ NYÅRSKLÄNNINGEN TILL EVENTET!

Igår när jag hämtade ut klänningen så satt den äntligen bra! Så nu är det bara att räkna dagarna.

JULAFTON - FEST

Som sagt, 700 bilder. Tänkte ni kan få se festen i ett nytt inlägg! Varsågod.

Sebastian och hans nya långkalsonger!!

Han gillade verkligen sina julklappar!




















JULAFTON

Hela dagen började med att klockan ringde vid 09 och det var dags för mig att trippa över till Annis lägenhet, väl där  blev det till att fixa med dem sista julklapparna och sedan ta tag i julbordet som skulle lagas. När vi tillslut fått ordning på dukningen och all maten på den lilla ytan så började folket droppa in. Vi blev 15 personer som åt julbord på dagen. Maten blv faktiskt jätte bra och väldigt svensk så den är vi nöjda med. Efter maten såg vi på kalle anka och sedan kom tomten. När alla klappar var öppnade kom Linnea, Oscar och Jennifer ner till oss då dem firat jul med sina föräldrar. Då var det dags för julklappsleken, och jag blev inte lottlös. Det var ett stort slagsmål om dator-/iphonehögtalare. Efter detta var det fest!
.
Jag är mycket nöjd med denna jule trots att jag var så nervös och egentligen bara ville hem. Tack alla som var emd och gjorde den toppen! Nu ska jag sticka iväg och käka frulle för att sedan åka till symarknaden och hämta upp min nyårsklänning igen efter att jag sytt in den några centimeter och även en jacka som jag råkade sy upp när jag var där sist. Rätt klantigt då pengarna börjar ta slut på allvar men jag hade tråkigt och hade en jacka i huvudet som jag verkligen ville göra. Så nu får vi se om det var värt! Det tror jag nog.
.
På julafton tog jag ca 700 bilder men här får ni iallafall ett smakprov.
Och sen började festen!

GOD JUL ALLA FINA!

Två av julklapparna!

EN GIVANDE DAG

Idag har jag hunnit med mycket, skola 8-14, julhandel, middag, paketinslagning osv osv.. Känns skönt! Det blev endel julklappar. På Julafton är planen att jag ska gå över till Anni på morgonen för att fixa iordning och laga mat. Vid 13 tiden kommer 12 härliga gäster över för jullunch (Svensk) följt av kalle anka, tomtebesök, lekar och middag på stan. Ska bli kul, känns skönt att ha planer, det lindrar ångesten över att inte avra hemma med familjen oerhört mycket. Så imorgon ska vi shoppa mat och julgran och på fredag bär det av till symarknaden för att sy in min nyårsklänning som plötsligt blivit påtok för stor. På fredag är det även Sebastians födelsedag så då blir det till att fira honom med skön middag på Abby road och massa presenter. Kul! Kram på er
Det blev endel paket, men det förtjänar våra kära vänner!

JULKLAPPAR FRÅN SVERIGE

Igår kom en hel låda full med julklappar från Sverige, gissa om jag vart glad! Nu gäller det bara att hålla fingrarna i styr tills julfirandet hos Anni på Lördag.

Följ mig på Instagram och få en snabbare uppdatering om vad som försiggår här i Kina! Follow: Natalieeharris

HELA MIN KINESKLASS!


50 Yuan/Person!

Igår efter skolan var jag och resten av min klass och åt middag på en Thailändsk restaurang. Det är nämligen så att skolan erbjuder 50yuan per elev för att göra en aktivitet med klassen, därav middag. Efter middagen som förövrigt var sjukt god så skulle vi ta oss bort mot Hongkou Stadium, ett ställe här i närheten där dem har massa olika aktiviteter så som lazerdome och klättring, men när lärarna såg lite snett på det där med att vi skulle skjuta varan med laser så det blev istället ett hederligt besök på KTV. KTV för er som inte vet, är ett ställe där man hyr ett rum med ett gäng människor och sjunger sedan hela kvällen med hjälp  av en kareoke maskin. I de små rummen finns både discolampa och olika knappar för att beställa dryck m.m. Det blev en ganska trevlig Måndag och nu måste jag iväg till skolan igen.
Calle försöker visa Sebastian något intressant på sin iPhone
En av våra lärare och Thiago från Brasilien
Svenska Maria & vårt nya tillskott i klassen som förövrigt är kändis i Italien som professionell balettdansör. Coolt!

Anna från Mexico sjöng halsen av sig i alla låtar.
Ursäkta dålig bildkvailté, min iPhone har sett bättre dagar. Tomten, en ny kanske? snälla.

OC - MITT NYA BEROENDE!

Tänkte bara slänga in med att jag har blivit helt beroende av OC igen så nu ser jag om hela serien. Har lyckats plöja igenom hela första säsongen på två dagar. hmmm, inget liv?
Följ mig på Instagram och få en snabbare uppdatering om vad som försiggår här i Kina! Follow: Natalieeharris

4, 9, 11, 26, 82, 202!

Just nu håller min mobil räkningen till allt som händer framöver. Det är skönt på något sätt att veta hur lång till det är kvar tills det är dags för något man längtar efter. Om rubriken säger är det alltså 4 dagar kvar till Julafton, 9 Systerligt besök, 11 Nyår, 26 Thailand, 202 Sverige(!!). Det känns konstigt att  veta att jag snart varit här halva tiden redan. Om två veckor avslutas kurs B och om mina Finals går som planerat hoppar jag raka vägen in i C. Bara att kämpa på, vi får ju trotsalt några lediga dagar vid jul innan provet.
xox

ONSDAGSKVÄLL!

Igår tog vi en middag på Helen´s för omväxlingens skull, det var trevligt!
Ps: Detta är ett gammalt inlägg med det har krånglat att ladda upp.

THAIMAT

Igår kväll vart jag och Linnea väldigt sugna på Thaimat så vi drog oss bort mot Wandaplaza, ett stort shoppingområde någon minut från skolan, där tryckte vi i oss thai för hela dagskassan! GOTT!

MYSKVÄLL

Edter att vi hade sagt hejdå till Annis mamma och morbror i Lördagskväll så köpte v med oss vin och bjöd över Linnea på myskväll med prat och nått glas. Mycket trevligt! När jag skulle hem så var det kalare än någonsin så jag sovöver på Tohee och åt brunch med Anni när vi vaknat. Bra start på en söndag!
Vi vart törstiga

LJUVLIGA MIDDAGAR

När man äntligen får besök här i Shanghai så blir jag alltid superglad. Trevligt med lite annan vardag i några dagar. Nu har Annis mamma och morbror varit här förra veckan och det många god middagar. Trevligt! Favoriten för veckan: Radisson 10/10.

SHANGHAI TATTOO

Då har Anni också besökt Shanghai tattoo och fått sig en gadd. För er som bor här, rekomenderar verkligen det stället. Utlänningar som har det, rent och duktiga.

JULBORD+JULFEST Á LA SWEDE!

Vi hade superkul på julbordet! Jag vart riktigt mätt för första gången på fyra månader (haha). Vi dansade natten lång och sedan tog jag och Anni lite rödvin på balkongen, härligt! Här är lite bilder, ursäkta kvalitén.

I´ve got some new shoes on and suddenly everything's good!

Jag har letat länge efter ett par perfekta vanliga svarta klackar, och varför inte lyxa till det med YSL. Riktigt nöjd, nu måste jag bara använda dem också! Kanske får premiär ikväll trots det regniga vädret. Ikväll blir det middag på 3top och sedan lite champagne på 94våning & Lady's Night. - Trevligt!

MAGI FÖR ÖRONEN

Köpte nya lurar idag, iphonelurarna har en tendens att hoppa ur när man cyklar och liknande. Ett bra ljud gör ju musiken så mycket bättre. Jag valde dock de lite mindre, rosa såklart!

FRIDAY

Dagens besök till symarknaden blev mindre lyckat tyvärr, ingen utav klänningarna jag sytt upp var klara att hämta så det får bli till att återvända imorgon. Idag har jag iallafall äntligen köpt min efterlängtade Belstaff jacka! Lycka.

TRASIG CYKEL + PAKET

När jag skulle ta mig hem från skolan idag så kom jag ut till en söndrig cykel.. Riktigt surt, under dagen har alltså den starka vinden slagit sönder min cykel, så jag fick snällt vandra hem.. Men som tur var kom jag hem till ännu ett litet paket från "småtomtarna" nog att det inte är andra advent ännu men jag måste ändå öppna det. Nu kom mitt efterlängtade makeupstore lim till fransarna och lite goda bilar! Höjde dagen mycket vill jag lova. De oinsolerade rummen börjar verkligen ge effekt nu, jag vaknar och känner av att jag sovit i kyla. tår och fingrar har fått en blåliknande färg och halsen värker. Sucks!

RSS 2.0