NYA SKOR SOM INTE ÄR SÅ NYA!



En gammal modell, men jag älskar dem! Nu är dem mina. Har ni vägarna förbi Borås så finns dem nu inne på Nelly outlett för endast 299kr.

JAG ÄR HELT FAST!


IKVÄLL SER VI FÖRHOPPNINGSVIS I KORS!


TRÖTT FREDAG!



Idag får det väl bli fredagsmys! mer orkar jag inte.

ALICE



Igår ikväll kom Linnea över för att se lite film och hon hade med sig den efterlängtade filmen Alice i underlandet. Har velat se den hur länge som helst verkligen, och jag tror nog mina förväntningar var lite för höga då jag tyckte den var sådär!  Hur filmen är producerad är inget fel på och jag är imponerad hur dem har fått till alla olika figurer m.m. 6 av 10 helt enkelt!

SOLSKEN!



Idag är solen framme i lilla Borås, och jag ska därför verkligen försöka tavara på dagen så bra som det bara går. Hoppas ni får en toppen dag! Hörs sen xo

TISDAG!



SummerTee's på Vinci är rätt kul ändå! Kom precis hem tidigt efter en bra kväll, hoppas ni haft det lika så. Idag har det varit varmt och roligt vilket jag tycker borde hålla i sig för en fantastisk sommar i Sverige. Om två veckor drar jag och elin till Rhodos, ska bli så sjukt bra! längtar och drömmer.. GODNATT!
xoxo
bild: Erika & Jag på togaparty.

TOGA!


SÅ LYCKAT! -älska teman.

TRÄ


IDAG ÄR DET TOGAPARTY!


FÖR HELA SLANTEN!!.. Ha en bra kväll! xo

PETTER


SÅ GLAD ÖVER DENNA!!!! Förtydligande- Petter 2010 Till Natalie

SVENSK SOMMAR!

Sommar värmen känns faktist mer tropisk nu för tiden, men det är härligt! Idag ska jag försöka ligga ute hela dagen innan vi ska iväg på middag hos Pappa. Min syster är hemma från London dessutom!

Hela morgonen har jag lekt husmor, städat, (försökt) tvätta, m.m. Men det är härligt att få det gjort nu när mamma inte är hemma i huset.

Gårdagen var rätt skön ändå, tog några glas hemma i den fuktiga luften, sedan vidare för att möta upp Cissi, Kim, Johanna och Cassie på bränneriet för ett glas. Då det inte var mycket folk alls som ville lyssna på den klyshiga trubadur sångaren gick ja vidare till Vinci och sedan hemmåt.


prom



Sitter hemma i värmen, dricker lite rosé och funderar över vad man sklle vilja ha för klänning på balen. För nästa gång är det våran tur. Idag åkte mamma och anders till Italien så jag har huset nästan för mig själv i hela tre veckor. Jätte skönt, men om jag tröttnar tar jag flyget ner till södra Italien och möter upp dem några dagar. Livet är härligt! Men nu plingar det på dörren, det är Kim, hörs sen.
CIAO!

Pollenallergi?

Känner mig bara mer och mer förkylld för varje dag, tror nog dock att det kan vara pollen eller liknande. Jaja, det är ju inte överdrivet intressant att läsa om antar jag.

Idag skulle jag vara med kära Josephine Teoh men vi får se hur det blir då hon råkat låsa in sin mobil i resväskan och glömt av koden, smart! nåväl, mamma ringde och vile jag skulle komma och jobba, känner verkligen inte för det usch! mår nog inte tillräkligt bra.. Jobbar hellre på Nelly! Men ännu hellre, njuter jag av mitt sommarlov.


Fast gul..


Gillar klänningen, bort med hatten och byt ut klackarna. Till sist gör klänningen gul på en gyllenbrun hudton! GAAH..

Helgen har varit den bästa på länge, blev bl.a. utgång, falkenberg, jobb och underbara vänner. härligt med sommar! xox

RSS 2.0