Mischa Barton?

Vad hände?

NEWS: STUDENTKLÄNNING HITTAD!

REBECCA TAYLOR
Strapless silk bustier dress
€603

Hittade klänningen på Net a Porter, och denna ska jag ha på studenten! Fast i en vit eller åtminstone ljusare ton. Vad tycker ni?



..

Kommer inte på någon rubrik, finner inga ord heller. Just nu är jag bara fruktansvärt trött och uttråkad efter gårdagen. Vi hade jätte kul och jag är nöjd! Frågan är vad gör man då ikväll. Jag sitter och kollar OC och kan inte komma på något bättre för tillfället men det ska vi nog lösa!
PS: KLARADE MATTE D (!!!!)

OM MAN ÄNDÅ KUNDE SLUTA LÅTSAS..


BÄST FÖR HÅRET; GHD

GHD värme spray är helt otroligt bra, rekommenderar den till alla som ofta fönar eller plattar håret. Jag har egentligen jätte lockigt hår och plattar håret dagligen men har aldrig slitet hår pga den här kombinerat med silikondroppar.

NYTT TILL VÅREN


BUDGET

Här är solpudret jag brukar använda, det kostar bara 59 kr på H&M och är faktiskt riktigt bra enligt mig. Den står ut ifrån allt mitt andra smink då jag oftast använder mig av make up store, Chanel och Dior.

När jag inte pluggar

Fick hem två tidningar från cosmopolitan så när jag inte orkar stirra in i böckerna mer tar jag upp en tidning eller elsas värld.

501

Längtar verkligen efter sommaren nu när man med bruna ben kan dra på sina 501or! åh härigt. Nu förbereder jag mina "nya".

GLÖMT ATT VISA


NO ACTION

Läget är stabilt, jag var inte ute igår utan agerade chaufför bland annat. Jag ville bara berätta att det händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu, därav en bristande uppdateringen. Det känns som att allt jag gör är att plugga och sova. Jag tänkte få undanstökat en del idag. Klar med SvenskaC och religion nu men har uppgift i SvenskaB också och sen för att inte glömma så har jag Projektarbete och MatteD nationella på torsdag. Ni hör, mitt liv består endast av böcker just nu. Hör av mig med något roligare inom kort. Nya byxor att visa!

ciao

CRAVINGS BY H&M


SOMMARFESTER

Saknar verkligen sommaren nu, trött på att halka runt som bambi på hal is och bära dunjacka! Alla sommar fester utomhus åh va underbart!

FUJI

Sitter och laddar upp hundra tals med bilder som jag tänkt skriva ut i papperskopior. Riktigt värt att göra det så man sparar på alla minnen och så. Nu är det dags att börja pyssla in alla bilder i böcker bara!
TIPS: Just nu 100 gratis bilder, endast frakt på www.fujidirekt.se/gratis

IDAG HÄMTAR JAG UT MINA SKOR, UPDATE AND PIC LATER!


true story

Redan så sjukt skoltrött, det är obeskrivligt men ångesten av att möjligheten finns att man inte klarar Matte D & E är inte okej asså samt projektarbetet som inte gör det hela bättre (trots att jag verkar vara den med minst ångest i min klass faktiskt. Det är ju skönt! Nu ska jag kolla den bästa sommaren, andra kvällen i rad. Tröttnar aldrig! P&K

BLÅTT ÄR FLÅTT

Diggar verkligen den blåa färgen på Balensiagas kollektion. True inspiration för våren!

LÄNGTAR LITE!


AJ.

Tänk om an såg ut så

YAKI-DA



KVÄLLEN SOM GJORDE SUCCÉ!

Lägger upp lite fler bilder sedan. Det var helt sjukt kul igår jag är svin nöjd, Tack Sebastian för inträdet! Grymt.

IKVÄLL

Ikväll åker jag till Göteborg med vänner för att väldigt oplanerat se Rebecca&Fiona på scenen på Yaki-da ! Kommer bli helt sjukt fett! ses ikväll.

STUDENTEN!

Nu har jag beställt mina skor till studenten. Dem finns även i silver, funderar på dem till balen innan conversen åker på! Nelly 359kr

NYTT!

Ett av alla skal, men detta är nyast!  xox

JACKET

Jackan på bilden är sjukt lik Fionas fynd i ett av de sista avsnitten av Rebecca och Fiona. Inget jag själv skulle ta på mig kanske men ändå snygg och sjukt orginell.

NY!


KÖRKORT

Glömt att berätta, Jag har körkort! :) käns otroligt skönt att klara det på första försöket. Så den 28 December 2010 fick jag det!
BILD: Nyår - Anna gillar mitt kort!

NYÅR'10-'11


RSS 2.0