helg

Ja det är ju Fredag nu och alltså helg, men för ovanligheterna vill jag faktist att det bara ska bli måndag igen. Har inga planer för helgen och på Tisdag åker våran klass till Tyskland vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Dem här mellan dagarna nu känns rätt meningslöst :P

Ha en fin helg.

 


söta som socker!


Vill verkligen verkligen verkligen ha dem här skorna! Dem kostar bara 399kr och är super snygga. Då jag nästan aldrig använder klackan föredrar jag kilklackar då dem är så mycket bekvämare. Köpte ett par från Tommy Hillfiger i sommras och dem har jag användt flitigt. Dem är blir perfekta till sommaren.

Sonia


Sonia Rykiel. Finstickad modell med strasstenar. Vill jag ha nu! Men tågen till Göteborg går ju inte som vanligt och det är mycket skola nu. Snart är den slut, Hoppas hoppas jag hinner dit! 149kr BARA!

gaah! jackan.


Bild Källa: http://colorelle.se/  Älskar hennes orkester jacka från HM trend. Jag ska nog ta och skaffa mig en jag med :)

USA vs. Danmark!

Denna låten med Medina har funnits rätt länge nu men det är inte förens nu som jag fastnat för den. Jag föredrar dock original versionen på Danska. Vad tycker ni?

hm trend!

Jag var i Göteborg i lördags för att leta födelsedags presenter till mig själv bl.a. Det enda jag hittade var saker på hm trend. bland annat denna halsduken som jag inte vet om jag ska tycka är snygg eller inte. Vad tror ni, blir det en hitt? Annorlunda är den iallafall.


krångel!

Blogg.se krånglar för mig, startsidan ser skum ut och jag har inte kunnat logga in förens nu därför sån brist på inlägg. Hoppas det håller i sig nu!

Nu är det lov, trots det läser jag matte mån-ons 9-12 vilket inte är speciellt kul. Men så är det när man inte är superduper bra på Matte C. Hoppas ni har ett bra lov vi hörs ikväll, för jag ska på avatar! (redan)

puss

måste ha!


Vet att det är en kopia av skorna från topshop men dem på topshop är säkert en kopia av någon annan snygg sko med. Dessa är sjukt snygga och det får nog bli en födelsedagspresent då jag fyller 18 om 30 dagar :)

buuh!

Det har ni säkert märkt men jag tar en paus. Har inte mycket att skriva om nu är det mest bara skola skola skola för min del! Resterande tid vilar jag mest och går knappt in på datorn. Låter juskt tråkigt menmen!

Hoppas ni har det bra
Är snart tillbaka igen.
puss

RSS 2.0