pärla, pärla, bara pärla!


riktigt ful cam bild men bättre blir det inte just nu :) Jag och syster har pärlat idag. Älskar de! armband nr1: I love mrs.kate, armband nr2: I love Paris armband nr2: I love Sangria ( mest oseriöst tidsfördriv) visst är de fint ;)
Pärlorna finns att köpa på beadplace vid högskolan i Borås.

funderar


Jag är sjuk igen :/ halsflussen har kikat in ännu en gång! Det är otroligt tråkigt, men har fått en massa medicin och så nu så vi får hoppas på att det går över fort så man kan komma tillbaka till skolan igen.

Funderar rätt mycket kring mycket olika saker. Men det jag kan nämna här i bloggen är att jag funderar på denna skinjackan här ovan. Budget från Lindex endast 499kr. Jag tror jag är den enda personen i Sverige som inte har köpt mig en skinjacka ännu. Men har faktist itne hittat någon som faller mig i smaken eller som sitter bra på. Vad tycker ni? värt det?

längtar

                                                   

Jag vill ha leggins från gina, Bild2!


Jag vill ha paljetter!


Vart hittar man de snyggaste? hjälp!


SNYGGT LINN!


avundsjuk på axlarna :) otroligt snyggt!
bildkälla: Linn

http://www.chicy.se/shop/

Hittat en sjukt bra sida. Kikade in på ellens blogg och hittade denna http://www.chicy.se/shop/ sjukt bra! Ända negativa är väll att nästan allt är i onesice. Men hittade annars grymmt mycket, kika in! xoxo

Grattis, föralltid!

Idag fyller min mormor år. Hon gick bort för några år sedan, det måste nog ha varit den bästa mormorn någon kan ha. Jätte söt och hon bjöd alltid på middag på morsdag (kallops&potatis och glass med färska hallon), det minns jag mest av allt. Vi spelade bingolotto och åt kex choklad med henne när vi var små :) Min mormor - min favorit. Det ända man kan göra nu är väll att tända många ljus.

Lördagen blev dryg om man kan säga så. Åt frukost, några timmar gick, åt lunch, några timmar gick, åt middag, skulle ut - men stannade hemma. Inget att Berätta om så kan ju berätta om gårdagen. Det blev Liseberg runt 5 tiden med endel spel, BK och såklart Håkan hellström. sjukt skönt :)
xoxo

"Den fulaste flickan i världen"

Imorgon bär det förmodligen av till liseberg för hundrande gången för att se Håkan. Tror jag varit där alla år förutom ett. Men han är ju min favorit trotts torkan av hans musik den senaste tiden. Frågan är bara om jag får med mig Challe hem och får pengar av mami :) vi får väl se. update later!

Det var helg, bättre sent än aldrig.

Har tidigare berättat om min fantastiskt "bra-iga" helg. Trost komplikationer (host) Här har ni en bild över insparksphäästen för ettorna. Tog några egna bilder också med brors kamera från förfesten hemma men har inte fått dem än så det fick bli en från facebook. Men nu är det helg igen :D vi kör!


Idol 4december.


Mamma ringde nyss hem och kom med nyheten att vi ska åka på Idol i Scandinavium den 4 December. :D As gött! Någon mer som ska dit? xox

sick.

Idag har jag bara varit hemma och varit sjuk vilket är väääldigt tråkigt. Bara sitter och kollar tv hela dagen. Extra tråkigt med tanke på att det är väldigt fint väder ute idag. Just my luck! Vaknade sent och skönt idag. Inte utav nån fruktansvärd väckarklocka utan av ett klingande mysigt sms. me like! Nu blir det till att käka lite middag och invänta idol. Missar endel i skolan nu och jag har även glömt alla böcker i skolan så det blir till att göra allt såfort jag kommer tillbaka.

Ha en fin kväll :) nu ska jag krya på mig.
xoxo

Fredagen bjöd på mycket rök.


Vi var där när det började brinna, Gina som håller på att skapas stog i lågor och borås var under mycket svarta moln. (inte teknis som brinner) ^^
bild källa: emma.

Kanye West, ännu en tabbe!

Efter MTV video music awards igår tror jag många är chokade över Kanye Wests utbrott. Ja, om ni missade så se själva här.


fantastiskt bra helg!

Det var inspark för alla nya ettor, och vi var självklart där och sparkade in dem efter en liten förfest här hemma. Sedan blev det efterfest med gamla vänner och nya på tullen. Dagen efter började segt men ändå ganska piggt, träffade elin i stan för en sista träff innan hon åkte iväg till norge, det var orkester i stan :) På kvällen kom Challe och vi kom så långt som till trandared och Forsbergs hem. Mycket trevligt!


Jag gillar verkligen måndagar!

Många säger att Måndagar är de värsta dagarna i veckan då allt börjar på nytt men jag gillar dem verkligen :), detta beror nog delvis på att vi har otrolig sköna lektioner vi kör först ca 2 timmar TuF ( teknikutveckling & företagande) sedan blir det Musik-riktigt roligt n för tiden, lunch och sen en sådär halv kul matte lektion. Dagen går otroligt fort och jag gillar Teknis så what the fukkkk.

Imorgon har vi skolfotografering, det fruktar jag. Så sjukt jobbigt & pinsamt. Vet inte vad som är fel men dem bilderna blir verkligen aldrig ens nära "okej" hehe spännande att se. Upp extra tidigt!-fy

PS: Nu har jag äntligen slått klackarna i taket och sökt in till Vårflamman. Känns skönt! Det är en förening på våran skola som gör en slags tidning en gång om året i samband med kortegen.

Min kamera är fortfarande inte tillbaka och det känns därför lite tårkigt att nästan bara ge er text inlägg men det får duga sålänge. Ordnar kamera lite då och då! slänger kanske upp en dagens imorgon med. Håll utkik!


tröttnat.

Igår blev en kväll med vin och färg överallt hos bobbo. Idag händer nog inte så mycket av många olika anledningar. Den ända positiva är att det är sjukt bra och många filmer idag på tv. hoppas ni är glada!

Ibland förstår inte folk sig på en och man förstår sig heller inte på dem. idiotiskt!
Jag kommer inte att vara kvar här när du har tröttnat och inte det vanliga finns kvar.

Bättre sent än aldrig.





Vet att det är sjukt sent jag la ut mina cravings om alla dessa sakerna och speciellt väskan men nu har jag jobbat m.m. så jag tog tillfället i akt att åka till göteborg med Josephine efter skolan och handla lite. Jätte nöjd! :D (Väska Zara, Jacka beyondretro, armband Indiska&Shock)  Vad tycker ni?

RSS 2.0