cute


R.I.P HULTSFRED X

Nu är jag allt glad över min tid på hultsfredsfestivalen. För de har här med gått i konkurs. Trots att jag inte skulle dit iår ´känner jag fortfarande hur synd det är att det ska ta slut. Hultsfred har alltid funits och borde alltid finnas! så är det bara.


Allt har olika slut.

STHLM var kul en del stunder och åt helvete vissa andra. Att gå på fest hos Bobby är verkligen inget att skryta om för det var fruktansvärt tråkigt. Det slutade tyvär illa med de personer jag spenderade midsommar med och det är heller inget jag är intresserad av att lösa vid detta tillfälle då folk inte inser vad dem gjort för fel.

Det är så skönt att vara hemma med alla underbara människor igen, har saknat allihop! Kim, elin, Cissi & Johanna bl.a. Ikväll styr Johanna i spakarna, det blir en härlig kväll i solen med rosé och mat.

Igår kväll kände jag verkligen att sommarlovet var här, det var jätte varmt & vi tog några öl på lilla torget. Kvällen slutade med ett kvällsdopp med Fredrik, Robin, Elin och Kim. Alla kvällar ska vara som den kvällen.

Jag är helnöjd med allt jag har!
Hoppas ni hade en bra midsommar. xox

STHLM

Nu sitter vi på bussen påväg till våran kära huvudstad, Stockholm. Äntligen är vi på väg! Midsommar kommer alltså firas uppe i stckholm med Anna, Angelica och Samira, tre härliga damer. Är framme vid 16, då är det ICA och systembolaget med en gång för att ladda upp för att sjukt bra helg! Imorgon hörde jag något rykte om att "mammas pojkar" Bobby har fest, får se vad som händer där! Denna resan kommer bli så sjukt bra! Hörs sen

xox

Torsdag






Glömt att tala om vad jag gjorde på min lediga dag innan Stockholm, Jo det blev grill och en spontan utekväll med härliga vänner. Så först lite mat och fördrinkar hos mig för att sedan dra vidare mot bränneriet. Det var super bra och jag somnade vid 5 tiden med Kimberly i rummet brevid.

xo

STHLM






Nu är jag hemma efter en solig och kärleksfull helg i Stockholm. Det var helt underbart skönt att få komma iväg lite trots att det bara var sthlm. Dagarna bjöd inte på shopping men så mycket annat, drinkar på fridays, lunch&middag ute vaje dag och andra helmysiga grejer. Bröllopet var över förväntan faktist, så sjukt mycket folk. En halv miljon människor prydde stockholms alla gator och det var fantastiskt hur glada och hälriga alla var. Ni som inte var där missade verkligen något, med tanke på att jag åkte upp med mamma och Anders missade la jag en hel del med, då utelivet denna helg var något över det vanliga. Houswifes styrde efterfesten utomhus! hade varit grymt. Jag är nöjd ändå!

Fick med mig tre par skor hem som ni får se sedan. Skulle egentligen bara köpt ett par balerina men kunde inte stå emot. Skulle säkerligen kunna fått med mig minst 9 par från butiken jag besökte.

Bjuder på lite dåliga iphone bilder.

saknar fortfarande...
xox

sol och ledighet



Idag är jag ledig, inte för att jag vill trots att det är skönt utan för att dem vill underbemanna lite på Nelly. Nu när man jobbat såpass mycket som jag gjort, drygt 70 timmar på 7 dagar så känns det kontigt att vara ledig, man vet liksom inte vad man ska hitta på riktigt. Ikväll skall jag iallafall smida planer med midsommar gänget och hoppas på att vi kommer fram till någon bra lösning. Efter det blir det möjligtvis en grill!

I samband med kronprinsessans bröllop åker jag nog upp till stockholm imorogn, skönt att tänka på annat än vad som finns här hemma. Ska också leta efter min efterlängtade ralphlauren jacka!! Finns den inte i stockholm är det väl meningen att jag inte ska ha den.

Jag har kommit och börjat tänka på en sak, Hur kan man helt plötsligt fatta intresse för någon utan att man tidigare kännt något speciellt. Och hur kan man sakna någon man knappt känner. En veckas betänketid börjar nu!

Hoppas ni får en solig dag!


HÄRLIGT

Student kvällen blev riktigt lyckad, visst önskar man att man var en av de skrikande i mössa men den som väntar på något gott väntar (nästan) aldrig för länge.

Just nu är det himla mycket jobb, Slutade vid 23 idag och imorgon kör vi igång vid 08.00 igen. Det är härligt ändå tycker jag, skönt att tjäna sina egan pengar. Plus att Nelly är skönt på det sättet att man jobbar med ungdommar och får kolla på snygga kläder hela dagarna. HÄRLIGT!

Nu är det sängen som väntar, hoppas ni haft en skön söndag. Min lördag kväll var stålande så det gjorde nog Söndagen. xox

SOMMARLOV

Idag fick vi sommarlov och livet bara leker. Det är alltså helt obeskrivligt skönt. Detta sommarlovet kommer bli det bästa genom tiderna och det hoppas jag för er också. På mitt schema står bl.a London, Grekland, Skarasommarland, Italien m.m. ÅHHHH!

Ikväll blir det middag med hela tjocka klassen på Torget i Borås, ska bli sjukt bra. Efter det nån öl med tjejerna. Härlig afton alltså!


Bild: En present vi gjorde till en lärare som flyttar till Bryssel. På bilden: GPT08, Klassen.

Ha en stålande kväll!

Trots att allt är bra, mår jag rätt dåligt!



Är sjukt nöjd att ha fått jobbet på nelly och det är otroligt kul! Men guuuud va trött jag är, jag förstår inte riktigt vad meningen med dessa sista skoldagar är. Men snart är det över... skönt!

Idag blev det bara 4 timmars jobb då den nya leveransen aldrig kom men det lär bli mer imorgon. ikväll har jag mest sovit och ska väl gå och lägga mig snart med, låter kanske deprimerande men min kropp är död.
Komplikationer med "...." har fått mig lite sne, men det går över :)
PUSS PÅ ER

nelly

Jobbade på Nelly outletten idag, det var sjukt kul och jag hoppas på mer jobb tider snart! Mina fötter är helt mos efter allt spring men det var det värt. Ikväll verkar det inte hända någonting då alla tycker det verkar vara som roligast att gå på krogen, eftersom att jag kanske jobbar imorgon får jag ta det lungt idag. rätt skönt ändå!


BALENCIAGA.



Sommar!

Idag är det verkligen sommar i lilla Borås, man ser barbenta överallt och solen steker på en som aldrig förr. jag gillar det starkt! Har fixat en student present till våran kära vän Cissi idag och är super nöjd med det! På tal om student ska jag nu iväg och hitta någon fin klänning att bära till alla motagningar! lägger kanske upp en bild sedan om jag hittar någon :)

Ska visa er mina Nelly klackar, HIIIIMMMMLA höga!
xox

typiskt!

Just är jag tänkte köra igång med bloggen igen kraschar min dator. Så typiskt! Men jag överlever när vi som tur är har fler datorer i huset. Livet leker, allt skolarbete är klart och vänner+"meer" är strålande.

Jag tänkte iallafall som sagt börja skriva lite igen samt få upp så mycket bilder jag bara kan! Hoppas alla kommer tillbaka efter mitt fruktansvärt långa avbrott.

xox

RSS 2.0