finally!

äntligen hittat en dunjacka jag ville ha så det blev till att dra iväg till göteborg en sväng och nu är den i hallen. :D göttt! lägger upp en bild sen, måste vila pus

Behöver du tänka på ditt eget en stund?

Bra låt när du vill tänka på ditt eget och komma bort lite :)


Jag bjuder på den!

Mitt, elins och cissis (fatkidz) mästerverk! kolla och njut, några år gammal men jag bjuder på den såhär på onsdagskvällen. enjoy! pus


we are going to Stockholm!



Nu är Stockholm bokat! mellan 27-29 november drar vi upp för shopping och annat skoj. Jag åker med Johanna, elon & Jennifer. Jag längtar redan! PS: har handlat mycket nytt så bilder kommer snart, kanske imorgon! puss


snygg!



Trött på de vanliga svarta kavajerna som man har ett dusin av, nu är det dags för något med färg eller kanske en vit. Vart hittar man en snygg sådan?

Mycket nya saker. Visar er imorgon, eftersom att jag ska iväg till göteborg och kanske hittar ännu mer där ;) *hoppas! Nu blir det topmodel, hörs sen. pus

here we go again

Nu har jag varit sjuk hela veckan (inte kul) och efter helgen är det lov en vecka ( kul ). Känns dock som jag missat otroligt mycket i skolan trots att det inte hänt något speciellt. Idag kommer mamma hem, sjukt gött! over exited över vad man ska få. längtar!

Jag tror att helgen blir en vit helg! Idag har jag fullt upp med annat och imorgon fyller morfar 70år :O så det blir kalas hela kvällen. Men samtidigt så har vi lov en vecka sen det lär ju inte bli en helt vit vecka :). Nu blir det lite Tyra banks show och sedan lite städ. hörs senare xox

shanghai!



Här är min mamma nu, Ah juste! i Kina och ännu mer exakt i Shanghai. Jag är avundsjuk och hade gärna velat vara med. Men nu vill jag bara att hon ska komma hem. Saknaden av henne och lite presenter är sjukt stark. Nu såhär efter en veckas tid utan mamma så kommer hon iallafall på fredag natt :) ska bli kul! Då ska jag även leta upp en kamera och fota alla mina presenter!!!! glöm inte kolla då, det blir hur bra som helst. puss godnatt igen.

hiho!

Nu har jag lagt ner en liten tid på att fixa lite med bloggen för att bli mer taggad till att blogga. Jag har bl.a. bytt header och text i rubrikerna. Hoppas ni gillar det! :)  -Jag är nöjd men inte klar ännu.

Nu har jag åkt på en halsfluss igen, sånt dåligt imunförsvar jag har asså. Det får bli vitaminer till tusen nu för att kicka igång mina vita blodkroppar så de kan fightas med de onda bakterierna. Lite Pencilin kommer nog göra saken bättre! Det värmer iallafall att ni fortfarande kikar in hit trots min dåliga uppdatering. Ska bättra mig! lovar.

Nästa vecka har vi lov och det ska bli så otroligt skönt! speciellt nu när jag känner att jag inte har mycket i skolan alls. Jag gjorde min IG-prövning i MatteB i tisdags kväll och det känns som det gick hur bra som helst. Nu ska jag ta min medicin och sedan sova. Godnatt (K)
mysis

helgbravader!



Helgen har varit späckad med festligheter. I fredags bjöd Teknis på maskerad där det bland annat fanns 50-tals gangstrar och skolfröknar. Kvällen slutade med öl i källarn. Lördagen blev lugnare än vi hade väntat oss men en sjukt bra kväll med mycket smida planer gillar vi! Jennifer, Johanna & alk i en lägenhet kan ju bli rätt bra. Natten spenderades på främande fält och jag är nöjd med helgen. Nu laddar vi för en ny vecka i skolan innan Lovet och hoppas att det blir ett VG/MVG som slutbetyg i matteB.

Hoppas ni har haft en skön helg! Sleep Tight xox

Jag tror jag har bestämt mig!



Om mamma känner för att hjälpa till lite med kostnaden vilket jag aldrig kommer kunna betala själv så blir det denna jackan. En svart enkel Moncler jacka! Får se. Men jag älskar den! vad tycker ni?

HJÄLP!!

Jag är på jakt efter en ny vinterjacka men har ingen aning om vad jag ska ha för någon eller vart jag får tag i en. Min enda tanke är att jag vill ha en parkas. Jag vill absolut inte ha någon från t.ex Stadium med fusk päls som blir äklig i regn. Har alltid haft Canada goose men otroligt trött på dem, de är ju varma och så men inte så roliga. Om ni ligger inne på något tips så skriv mer än gärna ;) tack! (K)

pörrrr!!!!


det är inte förens den bitande kylan har kommit som vi verkligen saknar sommarvärmen!

Fortfarande fruktansvärd huvudvärk men nu har jag ialalfall ätit upp mitt pencilin. Imorgon väntar en jobbig fredag Dagens Schema: MatteB, MatteC, FysikA, Kinsesiska! uuurk! Men sen är det helg :D


lyssna och bli kär!

Detta är det enda jag kan lyssna på just nu. Har ingenting med musiksmaken att göra även om det är sjukt bra men jag har gått och fått Migrän nu efter min underbara halsfluss! ååh- tror nog jag har det sämsta imunförsvaret någonsin. Fysiken är jobbig när huvudet dånar kan jag lova! Ha det så mysigt, lyssna och njut! xox


om det ändå vore så väl!


Kanelbullar!

Jag har varit hemma nu hela veckan och har alltså missat 5 dagar i skolan :/ ångest! menmen sånt går väll alltid att fixa antar jag. Igår festade vi för gammal vänskaps skull och jag hade sjukt roligt det var otroligt härligt att träffa nytt med gammalt folk för en kväll. Skulle delat med mig av festligheterna om jag hade en kamera men kanske kan ordna det på annat vis :)

Idag blir det bara läsa läsa läsa, lite övningsköra och typ topmodel12. Det är ju trots allt skola imorgon! härligt nog. tycker det ska bli jätte skönt att komma tillbaka nu.

Hoppas ni har haft en underbar helg!
xoxo

RSS 2.0