MIDSOMMAR PÅ SHANGHAIVIS

Hela helgen har det varit midsommar på schemat, redan veckan innan började planerna. Vi startade Fredagen, den riktiga midsommardagen, tidigt på förmiddagen. Efter att ha sprungit ett ärende till symarknaden var det dags att åka till Jennifer och Linnea där vi skulle förbereda stor midsommarlunch. Vi bjöd in killarna som hade varit hemma och tagit det lugnt hela dagen medan kvinnorna stod i köket och knegade. Det blev ett riktigt traditionellt midsommar bord, det enda jag saknade och fortfarande saknar är jordgubbar och flytande grädde... gaaah... Då proven börjar närma sig, nästa vecka, så har ingen speciellt stort överskott med tid vilket ledde till att vi inte tog den ganska jobbiga omvägen till Ikea för att köpa sill och snaps. Detta gjorde mig dock inget eftersom att det gick precis lika bra att sjunga visor och skåla i Kinesisk öl.

 

Efter lunchen var det dags för oss tjejer att börja pyssla ihop våra midsommarkransar. Det var ingen klassisk med prästkragar men dem var stora och fina ändå! När det var färdig ätit och färdig pysslat kom Kevin och Theo våra Göteborgare (-1) Johan. När dem anlände var det lekar på schemat! Vi tjejer hade tidigare i veckan fixat ihop en tipspromenad som alla senare skulle gå. Svaren på frågorna visste vi dock inte förens efter lekarna. Exempelvis; "Vem är mest upphetsande?", här fick tre killar chansen att visa vad dem gick för med en lapdance. Himla kul med andra ord, har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge.

 

När vi vart klara med lekarna och jag blev vinnaren med mest rätt chansningar (!!) så var det redan kväll. När dem fina lockarna började dras ut och mörkret falla kom Rosé bubbel och koreansk sprit fram. Det blev en kul förfest men DJ-CJ (Carl som leker dj på iPhonen) i högtalarna. Kvällen slutade på Bar Rouge där dem hade Swe-dream, vilket innebär Svensk-kväll. Detta passade utmärkt eftersom det var midsommar, här dansade vi tills regnet och svetten tog över. Våra kransar var minst sagt populära, drygt ett 20tal personer försökte rycka den, ett 10tal ville köpa den och resterande bara undrade varför vi bar blommor på huvudet. 

 

Det var en grym dag, eftermiddag, kväll & natt! Tavk hela Swedish maffia (som våra vänner på fudan kallar oss) för en oförglömlig kväll. Här mina vänner kommer bilder från min systemkamera samt iPad, därav den mixade kvalitén. Om ett par dagar kanske det dyker upp fler, Carl måste leta reda på sitt USB bara. Ciao, Enjoy, för det gjorde verkligen jag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0